Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Co mám na tobě ráda (2002) (seriál) 

Co mám na tobě ráda se mi zdá jako seriál plný povrchního vtipu, který s vyšším záměrem ani nebyl točený. První série byla ještě jakž takž uspokojivá, bohužel v další sérii i ty prvotní záchvěvy vtipu se vytratí. Herci hrát neumí, nebo to dobře maskují, bohužel ani tak sympatická Amanda Bynes nevyčnívá nad okolí. Jestli chcete u něčeho absolutně nenáročného usínat, tohle je dobrá volba. Nebude vás mrzet jediná neviděná minuta, protože příběh je postaven přesně na „zahlídnutí kousku dílu v telce“, nic víc.

plakát

Krása na zabití (1999) 

Úžasná komedie poukazující na temné zákulisí v Americe tak adorovaných a zároveň bojkotovaných soutěží krásy posazená do maloměsta, kde každý zná každého a opravdu je vidět, když někdo zmizí. A že tady jich zmizí dost. Kamera, která všechnozachycuje jako dokument dodává všemu ještě větší grády. Bavila jsem se neuvěřitelně, dokonale, královsky. A vim, že nikdy nevylezu na papundeklovou labuď. Super!

plakát

The Yellow Handkerchief (2008) 

K tomuhle přesně nevím co a jak napsat, abych ze sebe neudělala uplnýho blbce. I když film nebyl v kinech a nedoprovázela ho masivní letáková kampaň, odvažte se a podívejte se. William Hurt i když hned v první scéně vyjde z vězení a automatická reakce by byla cítit k němu negativní emoce, nejde to. Něco na něm je a i když jsem očekávala, že se příběh bude točit okolo mladičké Kristen Stewart a Eddieho Redmayna, není tomu tak a je to jedině dobře.

plakát

Kámoš k pohledání (2009) 

Nenáročná, příjemná a v něčem i originální, přesto dost klasická americká komedie. Rozhodně doporučuju na odreagování, nebo zabití času. Ničeho hlubšího se v tom nedohrabete, ale pobavíte se rozhodně. A finále, ač absolutně očekávaný je velice příjemně pojatý, scenérie mě nadchla a vykouzlila i zasněnej úsměv.

plakát

Baletní střevíčky (2007) (TV film) 

Příběh je zajímavě postaven, rozhodně jsem já osobně ještě nic takového nepotkala, ale po skončení filmu ve člověku nezanechá nic hlubšího, i když by se to podle kouzelného prostředí takřka čekalo. Není to uplná ztráta času, rozhodně pro milovníky starší Anglie. Herci podali báječné výkony, vedlejší linie hlavního příběhu nepřekáží zbytku, nijak neruší. Celkově tenhle snímek příjemně hladí po duši a i když ukazuje na splnění všech snů a je jasné, že v reálném životě to není uskutečnitelné, máte pocit, že i vaše sny můžou vyjít.