Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (302)

plakát

Madam Web (2024) 

Jsou všichni tak zmalsaní nebo co, mi se to líbilo..až na to, že je to v jiném čase ...nějak to nesedí všechno, protože jsem četl spidermana dávno a tam byla starší daleko a technologie nebyly ještě na takové úrovni..každopádně to má co do sebe.. 8)

plakát

Paralelní světy (2012) 

Jedním slovem geniální, jak nahoře tak dole. Měsíc a slunce v koalici a souhře, konečně.

plakát

Milionář z chatrče (2008) 

Až na tu roztahanost, super příběh. Nejlepší obrázek byl hned na začátku...I když je člověk ve sračkách, stále se může radovat.

plakát

Král Artuš (2004) 

S pravým Artušem to nemá nic společného, krom toho, že se tam mihne kulatý stůl, který je v Římě...cože? Jména zůstala, původní příběh nikde a tento je takový slabý. Jediné co mě na filmu nejvíce pobavilo, byl přístup k ženě, jak tomu pořezovi dala facku a on jí řekl oo, taková vášeň. To byla opravdu mega srdcovka.

plakát

Respect: Královna soulu (2021) 

Takový písničkový film s pár životními událostmi.. Paní umí a její týpek se viditelně cítil méněcenný, tak celou dobu dělá scény, jak malý kluk. Potom sbalila konečně duchovního partnera, který ji chtěl podržet, ale zase se karty obrátily a sláva ji stoupla do hlavy, jako alkohol..prostě klasický boj s egem, který asi každý zná, akorát se při tom nepromenáduje na pódiu. Je hezké, že celý život tvořila ze sebe, tak jak to má být.

plakát

Svatba ve třech (2005) 

Pár dobrých psychologicky srandovních hlášek, ale jinak o luňáscích a slunce nikde.

plakát

Zelený rytíř (2021) 

Pointa parádní, akorát se to neskutečně vleče..

plakát

Duna (2021) 

Tento počin je spíše zklamáním, snad druhý díl překvapí.. Verze r.1984 na tu dobu se mi jeví výrazně lepší.. Některé dialogy jsou jako přes kopírák, takže to je prostě nuda, nic nového..tady krom vizuálu, který je teda dost odfláknutý, aspoň co se týče interiérů.