Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (9)

X-Men: První třída

X-Men: První třída (2011)

To bylo hustý-cituji slova svého synovce, můj názor by schodný. Když jsem vycházel z kina, měl jsem chuť jít tam hned znova. Vážně váhám jestli to nejsou nejlepší X-meni, to posoudím až se na ostatní podívám znova, ale nepamatuji si že by ve mě některý z nich vyvolal takové emoce jako tento. Jen mě trochu mrzí, že kino mělo na stránkách vyvěšeno že to bede z dabingem a nakonec tam byli titulky, jenže to jsem čekal už po přečtení zdejší diskuze. Nakonec jsem bil spokojeny i s u mě tak neoblíbeným čtením titulků a většinu jsem stihnul, jen si myslím, že to kina připraví o značnou část mladšího publika. Nebudu prozrazovat děj protože si stejně myslím že si tohle nenechá ujít žádný fanoušek a doufám že to vydělá dost na to aby se co nejdřív točilo pokračování. Trochu mě mrzí, že se nepokračuje i ve staré sérii.

X-Men: Poslední vzdor

X-Men: Poslední vzdor (2006)

Závěr X-menské trilogie, skalní fanoušek hned pozná že tenhle film je čímsi jiný, než předchozí dva, ono se není čemu divit když ho natočil jiný režisér, víc akce, méně zaměření na charakter postav. Já to nevidím jako špatný krok, pro někoho je tento díl dokonce tím nejlepším a pro mě je to právě to co jsem od zakončení trilogie očekával, je to monstrózní a není to takoví ten konec kterým stejně nic nekončí, vždyť zemře několik hlavních postav a zejména ty záporné(záleží na úhlu pohledu) zůstali dosti oslabeny, takhle si já představuji konec a jsem s výsledkem spokojen. Mohlo to být jiné, ale takhle je to dobré. PS:moment kdy magneto na konci pohne figurkou na šachovnici jsem si musel pustit asi tak 8* za sebou, je v tom ohromná myšlenka, muž který ztratil vše pro co žil, má opět naději, úplně si představuji jak malými krůčky opět dobývá vše zpět.

Avengers

Avengers (2012)

Strhující, nabyté naplno, snad ani sekundu jsem se nenudil, je neuvěřitelné jak dokonale a rovnoměrně tvůrci naplnili 142 minut zábavou. Jediné co se dá vytknout je 3D ve kterém mě Paramount po Thorovi už podruhé přesvědčili že ho zatím neumí. Představitel Halka hrál skvěle, jeho lidské podobě se nedalo nic vytknout. No a můj oblíbený loky rozdal snad tisíc podlých úsměvů a odvedl taktéž výbornou práci, myslím že můžou rovnou zatlačit na tvorbu dvojky.

Zrození Planety opic

Zrození Planety opic (2011)

Takto se má pracovat se slavnými filmy naší minulosti, doplnit o kvalitní!!! pokračování(preqeli) a né jen ždímat jak to v poslední době bývá. Strhující podívaná která snad ani nemohla dopadnout lépe. Původní verze scénáře také ušla a mohla být srovnatelná. Smekám klobouk a doufám v kvalitní pokračování.

X-Men: Budoucí minulost

X-Men: Budoucí minulost (2014)

Skvělí film, má hned několik legendárních scén které si člověk bude dlouho pamatovat, právě tento prvek jsem nejvíce ocenil na První třídě, fakt že se jen tak nezapomene, zde to bude platit taktéž a krom genialních scén bude dalším důvodem i fakt, že film vlastně nevysvětlil pár prvků které vysvětlit měl a myslím, že už je tvůrci moc vysvětlovat nebudou, takže se divácká diskuze může rozhořet naplno. Zajímavostí je, že teprve podruhé v X-menských filmech byla potitulková scéna skutečně až na konci titulků(poprvé v prvním Origins:Wolverine) takže si počkejte a nezdrhejte z kina jako to na představení kde jsem byl udělali všichni až na mne. Tady vidím takovou drobnou chybku, když už chce někdo dát scénu až za titulky je dobré ty titulky obohatit nějakou animací, aby je divák vydržel.