Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka
  • Rodinný

Recenze (304)

plakát

Polski film (2012) 

Marek Daniel a jeho Havlát !

plakát

Šťastný smolař (2012) (TV film) 

Dávám čtyři hvězdy za scénář, který se velmi povedl, za herecké obsazení, za krásnou kameru a v neposlední řadě za spoustu vtipů, dvojsmyslů a jinotajů, které jsou důmyslně ukryty v textu a jsou nadčasové.

plakát

Ve stínu (2012) 

Naprosto dokonale natočená kriminálka navíc s politickým podtextem. Tento snímek podle mne nemá slabé místo a vřele ho doporučuji shlédnout všem ! Takhle by se měly točit české filmy ! Naprostý souhlas s uživatelem Enšpígl !

plakát

Vrásky z lásky (2012) 

Nádherný poetický snímek o stáří. Herecký koncert nejen dvou hlavních představitelů, ale všech herců i v nejmenších rolích. Také bych upozornil na vynikající a podmanivou hudbu Jana Jiráska ! Jako celek velmi povedené dílo.

plakát

Vtip za stovku! (2012) (pořad) odpad!

Zcela souhlasím s Patrikusem !!!

plakát

Alois Nebel (2011) 

Velmi zajímavým způsobem zpracované téma. Troufám si tvrdit, že kdyby tvůrci zůstali jen u hraného filmu (bez animace rotoskopií), tento film by nevzbudil takový zájem a očekávání. Otázka, proč je film prezentován jako animovaný by mohla být zodpovězena tím, že celý příběh vychází z komixu. Osobně se domnívám, že film může bez jakéhokoliv handicapu soutěžit o OSCARA v kategorii "Nejlepší cizojazyčný snímek ".

plakát

Hranaři (2011) 

Uff... to byl šok. Nejvíc mi na tomto filmu vadily vulgární dialogy, které se nevyhly ani něžnému pohlaví. Na druhé straně, pokud tvůrci chtěli ukázat současný stav společnosti, tak dovedu pochopit jejich záměr. Když si odmyslím nesmysly takového rázu, že tak malou zemi přes satelit a kamerový systém sleduje KGB, kterou posléze sleduje i americká CIA...budiž. Jen forma, kterou se rozhodli tvůrci filmu použít pro prezentaci stavu v naší společnosti je na můj vkus velmi drsná. Jedna hvězda za herecký výkon Jiřího Langmejera a Radima Fialy.

plakát

Micimutr (2011) 

Upřímně řečeno, pro mne velké zklamání. Rozhodně jsem čekal více, zvlášť, když ČT již řadu týdnů předem masírovala své diváky ať se rozhodně dívají na štědrý večer na ČT 1. Jedna hvězda za herecký výkon Martina Dejdara a za hudbu Ondřeje Brouska.

plakát

Muži v naději (2011) 

Velmi povedená česká komedie. Už na první pohled jde vidět, že se pracovalo z velmi kvalitní látkou, film je celkem slušně obsazen a příběh má spád. Nejvíce mě dostala závěrečná scéna na vysokohorské dráze, kdy pomocí retrospektivy Bolek Polívka vzpomíná ...

plakát

Nevinnost (2011) 

Pro mne velmi "těžký" film, který v poslední půlhodině ztrácí tempo. Návrat Luďka Munzara na filmové plátno se moc nepovedl, pouze malá epizodní rolička. Určitě by si zasloužil větší prostor, ale to není věc režie, ale scénáře. Ten se tentokrát panu Jarchovskému moc nepovedl.