Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka
  • Rodinný

Recenze (304)

plakát

Pojišťovna štěstí (2004) (seriál) odpad!

Naprostý úpadek české televizní tvorby. Autoři scénáře by se měli vrátit na FAMU a dostudovat. Jaroslav Dietl by se obrátil v hrobě !!!

plakát

Falešné obvinění (2003) (TV film) 

Vysoké hodnocení uděluji hlavně za velmi kvalitní scénář (Jiří Hubač) a v neposlední řadě také za fantastické herecké výkony. Dle mého názoru méně kvalitní exteriéry, nikterak nesnižují celkovou kvalitu díla.

plakát

Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (2003) (seriál) 

Dle mého názoru byla hrubá chyba chtít pokračovat v tak úspěšném seriálu jako byla " Nemocnice na kraji města 1977 - 1981" bez původního autora Jaroslava Dietla a původního režiséra Jaroslava Dudka. Autor scénáře odvedl mizernou práci a nezachránili to ani kvalitní herci ( z první série), ani režisér Hynek Bočan.

plakát

Brouk v hlavě (2002) (TV film) 

Výborná televizní inscenace s Viktorem Preissem v hlavní roli. Hereckých kvalit, starší černobílé verze z roku 1970 však nedosahuje, viz komentář Golfista.

plakát

Fimfárum Jana Wericha (2002) 

Klobouk dolů před všemi tvůrci, kteří se podíleli na vytvoření této animované nádhery !!!

plakát

Na psí knížku (2002) (TV film) 

Musím pochválit dceru Ivy Janžurové Sabinu Remundovou za opravdu skvělý scénář. Téma, které si vybrala je opravdu nadčasové a velmi věrohodně zpracováno za mistrného režijního vedení pana Františka Filipa. Opravdu po dlouhé době můžete vidět televizní film, ve kterém " to hercům věříte ". Snímek doplňuje vyníkající hudba Petra Maláska. DOPORUČUJI !

plakát

Výlet (2002) 

Alice Nellis nejen, že napsala vynikající scénář, ale svůj film výborně obsadila a zrežírovala. Osobně chválím i vynikající kameru !!!