Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (107)

plakát

Posh Nosh (2003) (seriál) 

Kulinářská show střihnutá Monty Pythons. U nás nevysíláno, ale pár (vynikajících) dílů je k vidění na YouTube.

plakát

Český sen (2004) 

Že reklama a marketing fungují? Tomu říkám objev. O hvězdičku vejš to vytáhla "Hey Ho Nobody Home" zpívaná na parkovišti před obchoďákem, dle mého bezkonkurenčně nejsilnější moment.

plakát

Kontakt (1997) 

Zajímavé momenty zabité spoustou patetických keců. Sentimentální TESCO hudba v pozadí taky nepřidala. Doporučuji vynechat první a poslední půlhodinu.

plakát

Makléř (1999) 

Byl jsem chvíli v pokušení dát pět hvědiček, abych trochu vylepšil celkové skóre filmu, ale dojem ze zhlédnutí "Makléře" mě nutí to nedělat. Sebelepší úmysly mohou vést do pekel, proto vám bude muset stačit moje ujištění, že to je lepší film, než vypovídá aktuálních 63 %.

plakát

Americký gangster (2007) 

Nenechte se zmýlit, žádné přelomové dílo to není. Ale příjemný film na jeden večer, to rozhodně ano. A stačí to.

plakát

Příliš dlouhé zásnuby (2004) 

Netuším, proč mi režisér místo filmu servíruje hlasem mimo obraz převyprávěný scénář. Zřejmě proto, že je (scénář) zcela debilní a nevěděl, co s ním jiného počít. Je tam pár hezkých záběrů na zadek Audrey Tautou, zbytek nestojí za řeč.

plakát

Štěstí (2005) 

Nechápu, jak tahle usoužená sociální balada mohla získat tolik cen. Zřejmě porotci chtěli alespoň symbolicky podpořit český národ v jeho zoufalém boji o přežití. Hodnotit nebudu, nedokoukal jsem to ani do poloviny.

plakát

V pasti (2005) 

Jedním slovem debilní.

plakát

Mys hrůzy (1991) 

Základem zápletky je, že advokát zatají klientovi "polehčující materiál", kterým je v tomto případě posudek sexuálního života oběti brutálního znásilnění a vraždy. Moc jsem nepochopil, co má dělat sexuální život oběti s potrestáním vraha - ve státech se snad bere vražda promiskuitní holky jako pohoda, která se řeší domluvou? Předpokládám, že ne. Tím pádem není důvod něco zatajovat a celý scénář padá zvysoka na hubu od samého začátku. Když pominu mizerný základ zápletky, pak mi dost vadila upadající úroveň filmu. Začátek výborný, ale čím blíže ke konci, tím víc příběh upadá do primitivní lekačky...

plakát

Velký útěk (1963) 

Německý zajatecký tábor v hollywoodském podání značně připomíná pobyt v rekreačním středisku Annín u Sušice: peklo na zemi.