Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Biografie (4)

Lee Ryan (herec)

02.02.2012

Lee John Broad Ryan se narodil 17.června 1938 Ghatham, Kent. Jeho rodiče se rozvedli, když mu bylo šest let a poté Lee vyrůstal s matkou Sheilou, sestrou Gemmou a babičkou. V pěti letech mu byla zjištěna dyslexie. Navštěvoval školu muzických umění a také nezávislé divadelní akademie - Silvya Young Theatre School a Italia Conti… (více)

Zoey Deutch (herečka / producentka)

30.10.2011

Zoey Francis Thompson Deutch se narodila roku 1994 v Cedars-Sinai, Los Angeles. Miluje mnoho věcí jako je tanec nebo herectví. Vyrůstala s řadou domácích zvířat - šest psů, kočky, koně a další.Začala chodit do Los Angeleské umělecké školy, se zaměřením na divadlo. Po střední škole šla studovat na Oakwood. Chce se stát… (více)

Christopher Gorham (herec / režisér)

16.10.2011

Christopher Gorham se narodil 14.srpna 1974 účetnímu Davidu Gorhamovi a školní zdravotní sestře Cathryn Gorham ve Fresnu, Kalifornie. Herectví se začal aktivně věnovat na základní škole, kde také vyhrál cenu za roli šíleného kloboučníka v Alence v zemi za zrcadlem. Chodil na vysokou školu umění Roosevelt. Kromě herectví se na… (více)

Kelly Stables (herečka)

28.08.2011

Kelly Michelle Stables se narodila 26. ledna 1978, je známá americká herečka, která se věnuje divadelnímu a filmovému herectví a mimo to je také kaskadérka. Narodila se v St. Louis v Missouri. Vystudovala univeritu v Missouri, Columbia, kde získala bakalářský titul v komunikaci s důrazem na televizi a menší divadelní… (více)

Reklama