Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (1 358)

plakát

Havel (2020) 

Film si ode mě získal 3* pouze za výkon hlavního herce Viktora Dvořáka jako skoro přesného Havla, a samozřejmě nesmím zapomenout na Martina Hofmana. Musím ale bohužel podotknout, že zvuk byl opravdu nic moc, což se dost projevuje na celkovém hodnocení.

plakát

Žáby bez jazyka (2020) odpad!

Hrůza, která se nedá sledovat do konce, ale bez mála polovina mi naprosto stačila k tomu, abych věděla, že to nestojí za ten čas. Nejdivnější film za delší dobu co jsem viděla. Nezachránil to ani Jaroslav Plesl, kterého mám jako herce ráda.

plakát

Dům na samotě (2022) (TV film) 

Na psychologické drama poněkud nepropracované, avšak dobře natočené. Výkony herců uspokojující, tudíž koukatelné. Tak nějak vše co je od produkce české televize je vcelku dobré.

plakát

Ty, já a ona (2016) (seriál) 

Pěkný seriál, který má v sobě skoro všechno. Hlavně drama - to by se nedalo spočítat ani na všech prstech na těle :-D. Občas se to trochu opakuje, ale díky pěkným hercům se to dá prejit. Každopádně pro mě to bylo hlavně cca poslední 2 série celkem slzavé údolí. Asi už fakt stárnu, jelikož si ráda pobrečím u seriálu a když se mě někdo zeptá na názor často používám slovní spojení "je to že života". Přesně za toto jsem se vždy smála mámě :-).

plakát

Matky (2021) 

Pěkný film ze života. Co mě na něm štvalo ale byla ta šílená všudypřítomná hudba. Chápu, že se asi tvůrci snažili, aby zahráli na zahraniční notu a zaujali tak širší obecenstvo. Ovšem celé to působilo velmi rušivým dojmem. Když si odmyslím tu hudbu, tak je to parádní oddychovka.

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

No... Ze začátku úplná paráda. Bavilo nás to a těšili jsme se na další díl. Bohužel nebudu tu raději spoilovat ale ke konci to bylo opravdu utrpení sledovat. A ten konec? Proč takto zničit celkem slibný nápad? Korejské herectví bylo zase něco jiného než jsem zvyklá. Ale když pominu některé opravdu preafektované jedince, tak se to dalo. Každopádně slibný nápad tam byl. Jen ho trochu lépe zpracovat. Co se týče VIP postav... No comment...

plakát

Přátelé: Zase spolu (2021) (TV film) 

Jako... Vyrůstala jsem s přáteli a tomu seriálu se nikdy nic nevyrovná. Ale nebylo to úplně to co jsem si představovala.

plakát

Dámský gambit (2020) (seriál) 

Parádní seriál, který má vše. Doporučuji.

plakát

Koruna (2016) (seriál) 

Famózní seriál!