Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (3)

plakát

The Cake Eaters (2007) 

Mám ráda Kristen jako herečku. Vlastně, kvůli tomu jsem na tenhle film koukala. Ale ten film už pro mě ode dneška nemá kouzlo jenom v tom, že tam hraje ona. Je to příběhem, který je v něm ztvárněný. Uvěřitelným scénářem, perfektním hereckým výkonem všech zůčastněných. Aaron byl opravdu ůžasný, kéž by takových bylo víc. Líbil se mi i sekundární příběh mezi Georginou babičkou a jeho tátou. Ráda se na to podívám znovu a opět mi klidně i ukápne slza. Stojí to za to. Raději takovéhle filmy než tisíc blockbusterů. Vřele doporučuji.

plakát

Twilight sága: Zatmění (2010) 

Chápu, že to ode mě možná nebudete brát jako objektivní komentář, ale s ohlédnutím na to, pro jakou cílovou skupinu je tento film určen obstál na výbornou. Nepřeberná dávka humoru, romantiky a pěkně zpracované akce ve mě rozhodně vyvolává ten nejlepší dojem ze všech již natočených dílů. Ve filmu se nevyskytuje skoro žádná kiksová nebo naprosto mimo scéna a režisér se tu vyvaroval trapně nudných okamžiků jakých jsme byli svědkem v druhém díle. Takže rozhodně nejlepší díl celé dosavadní ságy.

plakát

Billy Elliot (2000) 

Když se blížil konec filmu říkala sem si ještě ne, ještě ne. Odpočinkový film plný emocí, žádné přehnané neumělé přeslazené scény jen touha jednoho kluka tancovat a přesvědčit okolí, že to není jen pro holky nebo teplouše.