Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (11 810)

plakát

Pouliční strava - USA (2022) (série) 

Bohužel některé příběhy nejsou tak zajímavé, což nakonec vede k tomu, že člověk ani nedostane tolik jídla, kolik by chtěl. Ale některé tipy super, teď se jen do té Ameriky mrknout a přežrat.

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

Svižný akční snímek, který mohl být ještě o něco drsnější a ještě trochu hororovější, ale jinak paráda.

plakát

Evils of the Night (1985) 

Americký horor „Evils of the Night“ je místy hodně naivní, snad i trochu hloupý, je sem tam až trochu moc přitažený za vlasy, hodně se snaží hrát na efekt, a to nikoli nutně hororový, ale v tom, co dělá, se mu docela daří. A to je jednoduše prezentování něčeho, co má diváka pobavit. Tvůrci neměli žádní větší ambice, a pokud se s tím jako diváci smíříte, tak dostanete to, co zamýšleli.

plakát

Cabin 28 (2017) 

Britský snímek „Cabin 28“ se ohání tím, že je natočen podle skutečných událostí, kdy tyto jsou natolik temné, že nikdy ani nedošlo k tomu, že by z hrůzného činu byl někdo obviněn. Film „Cabin 28“ si trochu pohrává s realitou, možná i podává vlastní vysvětlení, ale primárně prostě nudí. Tohle home invasion není natočené způsobem, aby dovedlo diváka bavit celou dobu, co budete film sledovat.

plakát

Pohřbena zaživa (2007) 

Americký snímek „Pohřbena zaživa“ přináší jen klišovitou démonickou vyvražďovačku, což je v tomhle případě prostě málo, protože tu není navíc nic jiného, co by vás dokázalo vytrhnout a začít bavit. Je to nezábavný film, který chvíli hraje jen a to, že tu jsou nahotinky. Hezké na pohled, ale když i tohle odezní, už skutečně nezbývá nic, co by diváka jakkoli zaujalo.

plakát

Qiu ai ye jing hun (1989) 

Hongkongský snímek „Qiu ai ye jing hun“, který je v mezinárodní distribuci uváděn jako „In Between Loves“, je tak spíš určen fanouškům Maggie Cheung, případně dalších herců a hereček, ale rozhodně ne fanouškům hororu. Těm nemá v podstatě co nabídnout, jen lehce zdlouhavý, snad i trochu romantický příběh, který má lehce temnější pozadí. Ale opravdu jen lehce.

plakát

Lake Artifact (2019) 

Americký snímek „Lake Artifact“ je více sci-fi než hororem, protože se mu daří lépe blbnout diváka skoky v čase než atmosférou, která by se dala považovat za spíše uvolněnou a místy až směřující ke komedii, hlavně tedy ze začátku, nějaká ta gradace se nakonec přece jen daří, ale opět je to dáno spíše tím, že se zde používají skoky v čase, které dovedou divákovi pořádně zamotat hlavu.

plakát

Stříbrná kulka (1985) 

Americký snímek „Stříbrná kulka“ je příjemné retro, které má osmdesátkový feeling, jenž vás dovede dostat, ale má i postavy, které tu hrají prim. Dětští hrdinové vám nemusí být vždy po chuti, ale tady se ukazuje, že byli zvoleni velmi dobře, jsou uvěřitelní, stejně jako jejich vztahy. Funguje to velmi dobře a za mě je to snímek, u něhož mi bylo docela líto, že mi tak dlouho unikal.

plakát

Knights of the Damned (2017) 

I když se snímek „Knights of the Damned“ místy docela snaží, aby opravdu připomínal horor, stejně se nezbavíte dojmu, že to celé je vlastně jenom takové lepší LARPové dobrodružství, které má jednu výhodu – sem tam docela funguje. Ale hororovou atmosféru v něm nehledejte, je to prostě fantasy, a to se vším všudy, tedy i s těmi draky, i když jsou vizuálně nehezky provedení.

plakát

8213: Dům hrůz (2010) 

Americký snímek „8213: Dům hrůz“ navazuje na vlnu found footage filmů a nelze v něm hledat nic víc, než byste o found footage čekali. Popravdě je úplně jedno, jestli se odkazuje na Gacyho nebo na někoho úplně jiného, tohle není ve filmu vůbec využito. Jede se na jistotu, která je v tomhle žánru sama o sobě dost slabá. Ale pokud vás tohle neomrzelo, klidně se do toho pusťte.