Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (11 810)

plakát

Dudes & Dragons (2015) 

Tohle je tak pitomé a tak špatné fantasy, až je to prostě pěkné. Ale jen skoro pěkné. Je to kýč, na kterém je strašně moc vidět, že je celý točený před zeleným plátnem, což už je opravdu trochu degradace filmování, ale možná i jeho budoucnost. Snaha o vtip se počítá, tady v tomhle případě i sem tam vyjde. Film na to má dost minut, aby se mu to občas podařilo.

plakát

Starcrossed (2014) 

Film, kde se béčkoví herci snaží o to, aby hráli. Popravdě se jim to docela daří, ale samotný scénář je prostě tragédie. Jako kdyby cpal hercům do úst smysluplné věty, ale ony jsou ve skutečně prázdné, stejně jako zápletka a jejích vyvrcholení. Škoda, že někdo trochu víc nezapracoval na scénáři, protože herci by to celkem dobře zvládli.

plakát

La Tour 2 contrôle infernale (2016) 

Tihle dva pitomci nebyli vtipní už ve filmu "Téměř smrtonosná past" a po patnácti letech se na jejich zábavných schopnostech nic nezměnilo. Opět jsou trapní, opět jsou tragičtí a především - nejsou vůbec vtipní. Příběh je zase tragédie, a i když se snaží parodovat akční žánr, máte pocit, že je to parodie sama na sebe.

plakát

Black Road (2016) 

Skoro by to i vypadalo, že se tohle sci-fi na začátku snaží něco říct, že to bude technologické, ale ve skutečnosti se jedná jenom o film, kde se o nějakém pokroku mluví, ale skutečnou vědeckou fikci zde vlastně neuvidíme. Tahle moderní sci-fi, která se natáčejí co nejlevněji, se mi prostě nezamlouvají. Přijde mi to jako past na diváky. Hlavně když to ani nemá dobrý nápad.

plakát

Flock of Dudes (2016) 

V podstatě klasická teen komedie, akorát s tím rozdílem, že tohle je o chlapech, kteří už mají svoje náctileté období docela dlouho za sebou. Jasně, že to je jenom o hledání lásky, a tak akorát doufáte, že tu bude nějaká ta vtipná scéna, která vás dostane a rozesměje. Možná se jedna taková i najde, ale spíš ne.

plakát

Texas Rein (2016) 

Neskutečně ohraná a klasická romantika, kdy dospělá dcera, která už má děti, musí přijet za otcem, který ji chce na farmě, aby pomáhala, ona nechce, nemá dobrý vztah s místním kovbojem, ale nakonec se všechno v dobré obrátí a život je zase krásný. Nevím, ale tohle je neskutečná nuda, která v sobě nemá žádný náboj.

plakát

November Rule (2015) 

Nablblá romance o jednom pitomci, který má skvělé pravidlo na to, aby odehnal holku. Trochu pozdě si uvědomí, že možná odehnal tu pravou, což ho docela sere, ale v pohodě, ještě že má svoje tenisky, které ale nejsou tenisky, prostě sneakers. S těma prorazí. A aby toho nebylo málo, tak nakonec ukáže, že je ještě větší borec, než by si jeden myslel a tu holku dostane zpátky. No wow...

plakát

Little Miss Perfect (2016) 

Film o docela důležitém tématu, kterým je anorexie. Ale téma je podáno způsobem, který není zrovna nějak moc zajímavý. Herecky je to od dětských představitelek celkem fajn, ale nemůžu si pomoct, nebyly v tom žádné emoce. Film chce říct, že se s tímhle musí bojovat, ale nevím, jestli k tomu někoho donutí.

plakát

Love Finds You in Charm (2015) (TV film) 

Na jednu stranu je celkem fajn, že se děj romantického filmu vydá i mezi Amiše, ale na druhou stranu je to pořád jen film o tom, jak naivní holka pozná, že svět není vždy pěkné místo - i když tady je to ještě docela v pohodě - a nakonec si uvědomí, že láska, kterou měla na dosah a nebyla si jí jistá, je ta pravá. Celkově hodně naivní.

plakát

Shiryo no wana (1988) 

Japonci jsou prostě frajeři a musí se jim nechat, že i hodně drsný a krvavý snímek dovedou podat takovým způsobem, že vám nad tím mnohdy zůstává rozum stát. Tohle má zajímavou zápletku, je to napínavé, špinavé, ale přitom to má skvělou hudební složku, která se k filmu na první poslech nehodí. Ale přitom to dohromady funguje.