Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (179)

plakát

Čarodějky (1998) (seriál) odpad!

,,Shannen Doherty nebyla schopna, podobně jako při natáčení seriálu Beverly Hills 90210, chodit na natáčení v čas a byla často opilá. Producentům došla trpělivost a nařídili scénáristům, aby ji ze seriálu vyškrtli, načež ji nechali zemřít." No já bych do toho střízlivej taky nešel.

plakát

Noc v muzeu 2 (2009) 

Jedna hvězda za tu ultrazlou dvojici Muppetta a Lorda ze Sithu, jinak to bylo o ničem, děti se smějou Azariovu šišlání, opici, malým letadýlkům, dospělejší trpí.

plakát

X-Men Origins: Wolverine (2009) 

Film neni špatnej, žádná scénáristická perla, dost ho ale sráží i laciný triky a zástup nesympatických herců v malých rolích. _______ Scott Adkins je magor.

plakát

Revolver (2005) 

No věřim spíš tomu, že je to kravina, než že sem to nepochopil, většina zvratů v ději pro mě nemá žádný vysvětlení. Film je natočenej tak nějak rádoby cool. Chybí mi tu ta lehkost a nenucenost těch Ritchieho dvou zásadních filmů. Dál je tu spousta skvělých herců, všechny z nich ale můžete vidět hrát i líp. Několikrát jsem na čsfd četl, že třeba Rock´n´rolla nebo i jiný Ritchieho filmy jsou důvod, proč měl natočit Smokin´ aces. Tenhle film je důvod, proč je točit neměl.

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

Pro mě další Fincher, kde forma absolutně převlcovala obsah, ale může to stačit. První hodinu mě to bavilo hodně, můj favorit je Captain Mike.

plakát

Den, kdy se zastavila Země (2008) 

Taková ta jakože "velká myšlenka" zbalená do hodiny a půl zručně natočený nudy, s rádoby cool Reevesem, nesnesitelnou krávou Kathy Bates, nevhodně obsazeným Knepperem, nevyužitým Cleesem a malým fakanem dost podobným tátovi.

plakát

Quantum of Solace (2008) 

Po dalším shlédnutí Casina jsem prostě musel ubrat další hvězdičku.

plakát

Max Payne (2008) 

To vypadá, jako kdyby s akčního nářezu se skvělým příběhem vystřihli zbytečný scény s blbýma dialogama a nulovou návazností a pak to někde omylem zaměnili.