Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Walter Mitty a jeho tajný život

Walter Mitty a jeho tajný život (2013)

Jsem toho filmu plný a ještě dlouho ve mně bude doznívat. Dostal jsem vše a ještě něco víc. Sean Penn byl úžasný. Sjezd na boardu na Islandu dechberoucí. O skvělé hudbě radši nemluvit. Prostě samé superlativy. Moje srdcovka.

Malý princ

Malý princ (2015)

Film, který každého musí donutit se zamyslet. Každý, kdo čas od času Malého Prince přečte a vždy si z něj odnese něco jiného, musel být spokojen. Nádherně zpracovaný příběh s úžasnou pohádkovou animací. Nečekejte zvraty ani překvapení, o těch tento film a jeho příběh vážně není. Stačí si sednout, pustit příběh a už se s ním jenom vézt. Možná i lehce nad utíkajícím časem se zamyslet. Nebuďme pořád tak dospělí, buďme alespoň občas dětmi.

Útěk do divočiny

Útěk do divočiny (2007)

Jedná se o můj oblíbený film, vždy po nějaké době se k němu rád vracím. Příběh zachycený ve filmu mě doslova dostal. Osobně bych si na podobný útěk (v situaci a životě Christophera) určitě netroufl. Někam vyrazit, jen tak hala bala směr Aljaška, potkat cestou spoustu zajímavých lidí a nakonec se dostat na vysněné místo... Bral bych a hlavně chtěl zažít. Konec je dle mého názoru velmi emoční záležitost. Pokud vím, každý z mých známých po skouknutí filmu měl na konec a vlastně celý film odlišný názor. Zajímavé diskuze. Jednoduše pět hvězd a ani o cíp méně. A kdyby šlo dát víc hvězd, určitě bych ani chvilku neváhal, protože hudba (soundtrack) k tomuto filmu je neoposlouchatelná záležitost.

127 hodin

127 hodin (2010)

Fascinující příběh, dechberoucí záběry a skvěle natočená scéna s amputací. Díky bezkonkurenční kameře film působí úplně jako dokument. Vůbec si nedokážu představit ty pocity, které musel Aron prožít. Takhle silně na mě žádný film už dlouho nezapůsobil. Od začátku do konce vtažen do děje. Ve filmu člověk najde hodně ponaučení z chyb jiného člověka. Jeden z mála filmů, který by měli vidět opravdu včichni, hlavně ti, kteří jsou nespokojení se svým nudným životem a pořád si jen stěžují...

Zombieland

Zombieland (2009)

Luxusní oddechovka. Má ten film rád. Jen mi dost vadí, že pohyb zombie je takový až moc normální a rychlý. Jinak Woody Harrelson zahrál skvěle. Musím uznat, že inspirace z Úsvitu mrtvých je znát, ale ne příliš. Člověk alespoň ví, že bez pravidel ve světě plném zombíků prostě nemá téměř žádnou šanci přežít. :-D U tohoto kousku se vždy skvěle zasměji a nikdy se nenudím.

Mílový běh

Mílový běh (2014)

Film úplně bez propagace, což je podle mě škoda. Naprosto dokonale zobrazená dřina atletického tréninku mílaře.