Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Thriller

Recenze (838)

plakát

Únos letadla (2023) (seriál) 

Tak přátelé, výborné téma, bohužel absolutně nedotažené. Mraky hluhých a nelogičných míst. Takové ani ne snad polovičaté řešení.  Poslední díl spíchnutý rychlou jehlou, snad aby to všichni měli za sebou a konal se hepi ent. Pro mě zklamání.

plakát

Král Šumavy: Fantom temného kraje (2022) (seriál) 

Atmosféricky, herecky super. Film plynul tak nějak pomalu a líně bez výšek a  pádů ale ten konec? To jsem  absolutně neobral co to mělo znamenat.

plakát

Promlčeno (2022) odpad!

Opravdu miluji tohle bezduché plácání a onanování. Kdyby místo filmu udělali audiknihu, vyšlo by to lejno nastejno.

plakát

Poslední výstřel (2021) odpad!

Totální nuda. A k tomu ještě předvídatelná. Žádné akce se nedočkáte. Tohle si fakt Liam NYzon nezasloužil. Kdyby to bylo postaveno jako road movie, tak ještě. Možná. Ale takto celé k uzívání. A kde se nakonec poděl ten čokl? A jak se dostali do Washingtonu? Stopem, na krávě, na oslovi. Už vím. na hřbetě nějakého Meksičana, vole.

plakát

Hunted (2020) 

Nic nového pod sluncem. Psychopat honí ženskou pak ženskou kousne taranture a honí psychopata.

plakát

Štiky (2018) (pořad) 

Největší GORE a EXPLOTATION od doby, kdy byla vynalezena televize. Když mám zažívací potíže, pustím si to a je vše venku. Horem i spodem.

plakát

Jako v bavlnce (2020) 

Jedna hvězda, a to za totálně nevyužitý potencíál. První hodina si zaslouží deset hvězd, možná více, ale pak to sklouzne do neuvěřitelného klišé postrádající jak logiku, tak scénář, tak nápady. Je to velká škoda, protože to bylo fakt dobře zahrané a hlavní představitelka byla šílené trvdě nesympatická. Pak to vzalo ale sešup dolů. Těšil jsem se velmi, ale pak přišlo fakt zklamání.

plakát

Lék na život (2016) 

Vizuálně úžasná záležitost. Bohužel hodně zmatená, ale krásně bizarní. Vlastně jsem ani nevěděl, co bylo doopravdy, co fikce a co blábo. A o to tady jde. Jeden z nejlepších filmových počinů roku jednozačně.

plakát

Violation (2020) 

Tak nějak marně hledám co stojí na tomhle k shlednutí. Možná jenom krásné záběry přírody, jinak nic. Herci vybráni snad jako z Muppet Show a vše se táhlo jako smrad. Dialogy jak ze zvláštní školy. Strašlivé opravdu.