Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Thriller

Recenze (838)

plakát

Velká španělská loupež (2021) 

Už od asi 15 minuty bylo jasné jak to skončí. Nicméně příjemná kratochvíle s momenty, kde bylo opravdu znát velké napětí. Je to takový sequel pro všechny fanoušky La Case de Papel, kteří se těší (stejně jako já ) na pátou řadu. Nechyběl humor, napětí, a hlavně nechyběl Sir Davos ze Hry o Trůny, který hrál s grácií, ledovým klidem a fakt sqěle.

plakát

Shorta (2020) odpad!

Ultra odpad vzdávající hold snad Black Lives Matter. O co se tady tvůrci snaží? že černá barva kůže je lepší než bílá? Že všchni jsme rasisti? Že všichni poliši jsou bývalí skinheadi? Ne už vím. Chtějí nám ukázat že se řítíme všichni do hluboké, tmavé, smradlavé prdele od hoven

plakát

Trauma (2017) 

Celkově obrovské zklamání. Úvodní scéna byla tak za deset hvězd, ale pak fakt děsivá nuda o ničem. Moc jsem se těšil, ale pak zklamání bylo obrovské.

plakát

Balkánská hranice (2019) 

Musím zase napsat, že Rusové prostě umí točit kvalitní vojenské filmy a to nejenom z doby druhé světové, ale i současnosti. Tento nebyl vůbec vyjímkou a řadí se mezi mé TOP v letošním roce. Nechme stranou propagaci Srbska nejsem naštěstí politik, abych tohle hodnotil a taky negativní propagaci Kosova (už se stejně vyjádřil MLHA Zeman). Prostě se bavme.

plakát

Pád anděla (2019) 

Za mě dobrý. Sice přitažené za vlasy jako obě předešlé sekvence, možná i trochu slabší jako jednička ale pokud to má být završení triologie o nepřemožitelném Herkulu Benningovi, tak více než úctyhodné. Já se bavil.

plakát

Když draka bolí hlava (2018) odpad!

Čekal jsem příjemnou pohádku, když tam hraje pan Mistr, ale tohle mě dohnalo k slzám a pláči.

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Strhující, bechderoucí reálné drama. Neuvěřitelné. Tají se mi dech ještě teď

plakát

Syn temnoty (2019) 

nic co by tady dříve nebylo. podle mě nuda k uzoufání... kdyby to mělo 45 minut tak by to bylo OK. fakt zbytečný film, který mě v ničem ale v ničem nepřesvědčil. jedna hvězda je za jednu jedinou slušnou gore scénu s ulomenou čelistí.

plakát

Mamma Mia! Here We Go Again (2018) odpad!

Takhle to dopadne, když se chtějí vytřískat peníze. Tedy pekelně. Pekelně strašně. Pekelně nudně. Ale především pekelně idiotsky. První díl byl oddechový a reklama na léto. Tento díl byl jenom přehlídkou tuposti se strašnými výkony herců a z mumie Cher nakonec by jeden blil.

plakát

Equalizer 2 (2018) 

Jedna hvězda z milosti Boží. Po fakt nabité jedničce hořké zklamán ve všech směrech.