Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Obsahy (4)

WikiLeaks

WikiLeaks (2013)

Film zprostředkovává pohled na vztah zakladatele webu WikiLeaks Juliana Assange a jeho spolužáka z univerzity a zároveň raného stoupence Daniela Domscheit-Berga. Sledujeme zrod a růst webové stránky a zároveň její nenapravitelný negativní dopad na přátelství obou protagonistů.

Red 2

Red 2 (2013)

Frank Moses (Bruce Willis) se konečně snaží užívat si důchod se svojí novou partnerkou Sarah (Mary-Louise Parker). To mu ovšem není dopřáno, protože ho kontaktuje jeho kamarád, a také vysloužilý agent, Marvin (John Malkovich) s tím, že na internetu se objevil dokument zvaný Nightshade, který je údajně spojený právě s nimi. I když se Frankovi moc nehce, je třeba se s touto situací vypořádat a proto se všichni vydávají na akční dobrodružství napříč celým světem. Role hlavního záporáka druhého dílu tentokrát patří Anthony Hopkinsovi.

Zevláci vs. Zombíci

Zevláci vs. Zombíci (2012)

Londýnem pochodují hordy krvelačných zombies. Tentokrát to ale nebudou mít vůbec jednoduché, postaví se jim totiž takzvaní "Cockneys", tedy hrdí obyvatelé londýnského East Endu. Ti mají svérázný smysl pro humor a sociální cítění. Cestu z města si bude chtít prostřílet gang bankovních lupičů. Síly ovšem netradičně spojí s obyvateli domova důchodců. Britská hororová komedie ve stylu Soumraku mrtvých plná černého britského humoru v režii Matthiase Hoenea, který v minulosti točil reklamy pro Ford, Nissan nebo Playstation.

JourneyQuest

JourneyQuest (2010) (seriál)

Snímek, odehrávající se ve světě Fartherall, sleduje věčně rozhádanou partu dobrodruhů - zmatkářského kouzelníka Perfa (Christian Doyle), elfskou lučišnici Naru (Anne Kennedy), léčitele Carrowa (Brian Lewis) a bláznivého rytíře Gloriona (Kevin Pitman). Ti se snaží najít a následně zničit mýtický Meč boje, jedinou hrozbu platící na Zkažené krále. Celý příběh z povzdáli sleduje a zaznamenává bardka Wren (Emilie Rommel Shimkus).

Reklama