Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (310)

plakát

Sheena (1984) 

Já nemůžu jinak, než za 5*. Bčko jak vyšité, ale plus za Tanyu, nahé scény, hudbu a hlas Mařasové + Terše, s kterými je to třídu lepší, než v originálním znění.

plakát

Ranč (2016) (seriál) 

Po téměř shlédnutí celé 1. série měním hodnocení ze 4* na 5*, ptž tento seriál se pro mě stal srdcovou záležitostí. Často neuvěřitelně vtipné narážky korespondují s těžkým životem na farmě, který rozhodně nevypadá jako procházka růžovým sadem (životem) většiny amerických seriálů. Dvojice Kutcher-Masterson skvěle fungovala již v seriálu That '70s Show, zde je to dotaženo k dokonalosti, navíc zdatně sekunduje otec Beau, který kohokoliv zpraží ironickou hláškou, sotva stačí otevřít hubu. UPDATE, SPOILER: po nuceném odchodu Roostera, příchodu jeho náhrady a dítěte se to celé dok*rvilo a ztratilo náboj. Od poloviny 3. série už bohužel jen průměr ***.

plakát

Highlander (1986) 

Pro mě srcovka, která nestárne. Tehdejší rychlodabing na VHS měl také něco do sebe.

plakát

Princové jsou na draka (1980) (TV film) 

Pravděpodobně nejlepší hudební pohádka spolu s Ať žijí duchové.

plakát

Svatba upírů (1993) 

Já si nemůžu pomoct. 5* Mnohými zatracovaný podobně jako film Slunce, seno...a na druhou stranu mnohými milovaný. Já se řadím k těm druhým. Vynikající herecké obsazení, od poplety strýce, přes upírobijce, srnečka, hraběte až po Bartošovou, které oč méně hraje, o to víc je roztomilá a děsně jí to sluší. Každému herci jeho role sedí jak ušitá, divák (alespoň já) se baví od začátku, až do konce...

plakát

Základní instinkt (1992) 

Ve své době takřka kultovní film nejen kvůli "roztahovací" scéně, ale hlavně kvůli soundtracku. Ten přivádí, už i tak mistrné napětí, k dokonalosti.

plakát

Gandahar (1988) 

Znáte ten pocit, když nesledujete jen děj filmu a nemůžete se dočkat další scény ?

plakát

Ledové království (2013) 

Ačkoliv odpůrce dabingu, tentokrát musím smeknout před kvalitně odvedenou prací. Zpěv byl dokonce lepší než v originále. Film nečekaně zábavný, silný konkurent Despicable me 2 v tomto roce. Jednoznačně plný počet *.

plakát

Manowar: The Absolute Power (2005) (koncert) 

Nejlepší koncert, který měli. Škoda jen, že to není na Blueray s kvalitním zvukem.

plakát

Já, padouch 2 (2013) 

Vtipy obstarávají tentokrát hlavně mimoni a ostatní jsou jaksi v pozadí. Zatím co v 1. díle byly scénky s nimi trochu jako bonus (podobně jako veverka v Ice Age), zde hrají 1. roli. I když to funguje, nemůžu si pomoct, že to bylo o chlup horší než 1. díl.**** a 1/2.