Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (34)

plakát

Hombre (1967) 

Koho tady proboha napadlo, že hombre je přezdívka Johna Russella? Jedinej kdo mu tak říkal byl ten mexický pistolník což ale bylo od něj oslovení na způsob našeho "čéče"

plakát

Zlatí úhoři (1979) (TV film) 

Odkojen poslechem gramodesek s povídkami Oty Pavla mi toto zpracování vůbec nesedlo. Vztah dobře situovaného pana Poppera a strejdy Proška je natolik vzdálený realitě původního příběhu, že to prostě nedávám. Menšík se zkrátka do této role nehodil a uchopil ji špatně, pozdější Heřmánek jej deklasoval na celé čáře. Také vykreslení strejdy Proška jako osamělého dobráka je zcela mimo. Byl to v podstatě morous, který se svou ženou a šesti dětmi za pomocí alkoholu jen těžce zdolával tíhu svého osudu. O jejich nerovném vztahu pak snad nejvíc hovoří to, že otec Oty Pavla Proškovi tykal, zatímco on mu vykal. Tři hvězdy jen ze soucitu.

plakát

Putování Jana Amose (1983) 

Každý, kdo tento film musel zhlédnout v rámci školní návštěvy kina nikdy nezapomene na to utrpení. Nikoliv na utrpení Jana Ámose, ale na to své. Totálně přepálená stopáž a výkřiky ze sálu "už kurva zdechni" si učitel národů nezsloužil a nezaslouží ale co naplat, stalo se.

plakát

Výchozí bod (2014) 

Sci-fi. Kdepak, skvěle zachycená realita.

plakát

Probudím se včera (2012) 

Dávám 4 protože mi to sedlo. Zažil jsem tu dobu v téměř stejném věku jako hrdina a navíc mám slabost pro komedošky co si hrají s cestami v čase.

plakát

Czech Made Man (2011) 

Nehodnotím Kubíka ale film. Kozy dobrý ale koně jsou lepší. Noha.

plakát

Bumerang (1992) 

Neřeknu Vám proč jsem dal tři hvězdy. Ten film za to určitě nemůže. Zbytek je na Vás.

plakát

Mlčení jehňátek (1991) 

Fanoušci, nezlobte se na mne ale v roce 2013, kdy jsem tento film viděl poprvé to už prostě nefunguje.

plakát

Hry bez hranic (1965) (pořad) odpad!

Můj první odpad pro tohle čistokrevné zlo.

Ovládací panel