Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (400)

plakát

Útěk z Huang Shi (2008) 

Jako životní příběh velmi obdivuhodné. Nemohu říct jak bychom se zachovali my. Jako film o fousek slabší, ale ani tak nemohu nedat méně než 4 hvězdy.

plakát

Manželská historie (2019) 

Dokoukat tenhle film bylo pro mne nesmírným utrpením. Sám jsem prošel touto situací. Dosti věrnou obsahu filmu....dále se rozepisovat nemá smysl. Snad jen smeknout nad hereckým i výkonu obou aktérů. Napadá mě mnoho otázek, které bych tu mohl nadnést... ale proč. Snažte se aby to byla pro vás komedie. Pro mě to komedie nebyla a tuhle nálepku jsem tedy moc nepochopil.

plakát

Adelheid (1969) 

Tenhle film mohl vzniknout i za den, když s sebou všichni mrskli. To ovšem nijak neubírá jeho kvalitě. Přetěžká doba doprovázena tragickými osudy. Já k tomu mám jen jedno: Jak mohlo za roky 68-69 vzniknout tolik kvalitních filmů? Tolik scénářů. Mraky práce za tím. Smekám.

plakát

Meky (2020) 

Prosím, nehodnotím tvorbu Mekyho. Hodnotím dokument. A ten si myslím mohl být více strhující....ale i tak fajn. Za Mekyho písničky velký dík!

plakát

Fergie - M.I.L.F. $ (2016) (hudební videoklip) 

Písnička děsivá....ale hodnotíme klip a ne hudbu, že....

plakát

Gentlemani (2019) 

Ten kluk, rozumějte Guy, je zpátky! Och Bože, to byla mňamka. Možná tu bude někdo brečet, že starý Guy zemřel v náruči Madonny, ale já volám...NIKOLIV. Jen více Guyů... Super hudba. Super Hugh. jsem tak spokojený, uáááá.

plakát

Valhalla: Říše bohů (2019) 

Jak mohlo tohle vůbec vzniknout? Thor, takový pán v létech? To má být ryšavý silák! Odin? Taková troska? Co to jako.....