Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (37)

plakát

Seminář (2023) 

Seveřani opět ukázaly jak se má dělat dobrý slasher.

plakát

Sestra II (2023) 

Proč to opět dostal na starost ten břídil Chaves? On neumí vystavit jedinou funkční strašidelnou nebo atmosferickou scénu. Jediný co zvládne je, když se ukáže bubák tak dát volume do prava. A to je sakra málo. Valak je na scéně minimum času, což by nevadilo, kdyby s ním uměly pracovat, což ten břídil neumí. Doufám, že už ho k ničemu nepustí.

plakát

Texaský masakr motorovou pilou (2022) 

Naprostá pecka, lepší návrat si Leatherface nemohl přát. Od začátku se šlape na plyn a motorovka řve, krev cáká a fanoušek Texasu musí být spokojený. Za dva roky čekám další díl.

plakát

Let It Snow (2020) odpad!

Už se mi dlouho nestalo, že bych film nedokoukal do konce, ale zde to nešlo a to jsem se snažil. A přitom námět zněl tak dobře sníh, hory, maskovaný zabiják, ale nic z toho se nepovedlo. Hold východní blok si musí vzít příklad od seveřanů, kteří z takového námětu dokáží udělat pecku, zdravím Fritt Vilt.

plakát

Ghost House (2017) 

Sice v zajímavém prostředí, ale jinak nudný, tuctový, předvídatelný.

plakát

Strašení (1963) 

Dlouhý, předlouhý film. A já se ptám kde je strašení? Naznak byl u scény s dveřmi, ale to bylo vše. A u monologů hlavní hrdinky by se smály i schizofrenici.

plakát

Hardcore Henry (2015) 

Čistá akční extáze. Doufám, že tomuhle ruskýmu šikulovy dá v Hollywoodu někdo víc peněz a natočí druhý díl (nebo remake). On si zaslouží šanci dokázat, že může udělat zábavnější akční filmy než Michael Bay.

plakát

Aquaman (2018) 

Nejlepší Marvelovka od DC

plakát

6-Headed Shark Attack (2018) (TV film) odpad!

V jakým jiným filmu uvidíte chodit žraloka po vlastních hlavách? Vidět a umřít...nudou!!

Ovládací panel
2 body