Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (129)

plakát

Šarlatová ulice (1945) 

Ale jo, byť je to dost zdlouhavý, má to dobrou zápletku a dost hustej psychózní konec, na rozíl od "Žena za výlohou" kde je celej film skvělej ale závěr to podělal. Kdybych si měl vybrat, tak ten druhý snímek by zvítězil, přesto je Scarlet Street na svou dobu výborný nadčasový film a Fritz Lang v něm opět projevil své dokonalé tvůrčí schopnosti.

plakát

Tváří v tvář (1967) 

Velmi originální příběh a také skvostný herecký koncert v podání obou hlavních protagonistů, jejichž postavy se postupně charakterově proměňují. Uchvátil mě hlavně Gian Volonté, kterého už jsem v pár westernech viděl ale zatím nikdy ne takhle. Začínám chápat proč byl v prohlášen za nejlepšího evropského herce.

plakát

Jezinky a bezinky (1944) 

Ať si každý říká co chce, ale já jsem se u tohoto filmu dobře bavil, Grantovo zmatené grimasy mě několikrát rozesmály

plakát

Zabíjení (1956) 

Vůbec žádná nuda, hned od začátku se něco děje, celej film má rychlý tempo, dobrý zvraty, napětí, a jěště k tomu příjemná stopáž 85 minut. Když někdo neví na co koukat, tímhle neprohloupý.

plakát

Po zavírací době (1985) 

Hodně šílenou noc zažil Paul, bejt na jeho místě tak bych do sebe hodil pár panáků a druhej den bych nic nevěděl. No, třeba už se mi taky něco takovýho stalo. Třeba jsem taky potkal Cheeche a Chonga. Přestanu kalit a mám náměty na filmy. Jinak kdybych si mohl vybrat, což Paul nemohl, radši bych se doma nudil. Nuda je někdy taky fajn.

plakát

Horor v Manile (2008) (TV film) 

No mohlo tam bejt míň keců a víc ukázek z boxu. Ale i tak dost zajmavej pohled do zákulisí jednoho z nejslavnějších boxerských zápasů.

plakát

Oni žijí! (1988) 

"Přišel jsem si sem zažvejkat a nakopat vám prdel. A došla mi žvejkačka." XD XD

plakát

Bůh odpouští, já ne! (1967) 

Ani jsem netušil že na nejlepší spaghetti westerny narazím u Ternce Hilla a Buda Spencera.

plakát

Bílé peklo (2001) 

Tak tohle se prej doopravdy stalo, nějakej Cornelius Rost si v roce 1944 vyšlápl takovouhle procházku skoro přes celou Sibiř a šlapal to tři roky. Jestli to fakt takhle bylo, tak je mi toho chlapa kurevsky líto.