Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (129)

plakát

Půlnoční běh (1988) 

Dvě hvězdy a jen čistě z respektu z Bobbyho De Nira. Nehrát v hlavní roli on, byl by to jasnej odpádek.

plakát

Po zavírací době (1985) 

Hodně šílenou noc zažil Paul, bejt na jeho místě tak bych do sebe hodil pár panáků a druhej den bych nic nevěděl. No, třeba už se mi taky něco takovýho stalo. Třeba jsem taky potkal Cheeche a Chonga. Přestanu kalit a mám náměty na filmy. Jinak kdybych si mohl vybrat, což Paul nemohl, radši bych se doma nudil. Nuda je někdy taky fajn.

plakát

Rocky and His Friends (1959) (seriál) 

Pamatuju že seriál kdysi běžel na nově a že to byla docela prdel. Rozhodně mnohem lepší než ta hraná kokotina s De Nirem..

plakát

Horor v Manile (2008) (TV film) 

No mohlo tam bejt míň keců a víc ukázek z boxu. Ale i tak dost zajmavej pohled do zákulisí jednoho z nejslavnějších boxerských zápasů.

plakát

Příběh opravdového člověka (1948) 

Tak tohle už fakt nééé. "Co říkám...... vždyť ten voják neměl jenom jedno chodidlo, já nemám obě." - "Ale ty jsi sovětský člověk." - "Vždyť létal s fermanem, cožpak je to letadlo, je to bedna, není ani mrštná ani rychlá." - "Ale ty jsi sovětský člověk!!!" Chvilka poezie se soudruhem plukovníkem taky stála za to : "Mám rád válečné dopisi, jdou k nám jako paprsky hvězd, a i když jiné hvězdy už dávno zhasly, jejich paprsky dlouho svítí........." - "Přesně tak soudruhu Plukovníku, jste zvláštní člověk, zvláštní, znáte o lidech to nejpodstatnější, co ví jinak jen bůh kde je to v člověku uschované, vy jste opravdový člověk pane. Opravdový Bolševik!" Čůrák jeden. Pro mě je tohle celý větší prasárna než Srbský film.

plakát

Jednorozený (1990) 

Nic podobného jsem v životě neviděl. A vůbec jsem nepochopil o čem to bylo. Jestli někdo jo, prosím o vysvětlení.