Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (134)

plakát

Le Week-End (2013) 

Výborná komedie o páru důchodeckých pankáčů, kteří vyrazili o víkendu na výročí své svatby devastovat Paříž. Ne moc vtipná (ale zase třeba dobrá) komedie.

plakát

Winter in the Blood (2013) 

Zabij indiána, zachráníš krávu. Naštěstí oni černonozí indiáni nejsou vodotěsný, zato však hodně chlastaj, opravujou pušky, souložej a čaděj blitkotřešně. Divnej indiánskej alkoholovej trip, plnej zrzavejch mužíků, duelů a hezkých bílých holek s pochybným chrupem. Neurazí, nepotěší ...

plakát

Street Thief (2006) 

Zajímavě natočený dokumentární film ve stylu Blair Witch, kdy si člověk není jistý, zda filmaři jsou opravdoví filmaři, nebo jen zloději, snažící se maskovat natáčením další epizody krimi seriálu. Solidně odvedená práce, napětí, nové znalosti, kočky. Po shlédnutí se mi v hlavě točí jen jediná otázka: byl Kaspar Carr doopravdy?

plakát

The Summit (2012) odpad!

Kurňa ale toto byl hrozný dokument. Asi tři časové linie, zpřeházené napřeskáčku, jako kdyby toho zmatení nebylo dost mezi samotnými horolezci, cokoliv se vědělo o událostech na K2, Nick Ryan dokázal svým uměním dokonale pohřbít. Teď abych šel na Wikipedii a začal zjišťovat co se tam kruci teda stalo. Toto byl totálně anti-dokumentární film, a jako takový jej hodnotím. Jinak hory pěkné, drama, zmrzlé prsty, chlapáctví a slzičky, to všechno tam bylo ...

plakát

Elektrické děti (2012) odpad!

Proč se mi tohle muselo stát? Pomsta mormonů západní civilizaci? Hrozný film, vedoucí od ničeho k ničemu, od patosu k patosu, náboženské kecy a neuvěřitelná blbost hlavní postavy, za celý film se nic nezmění. Nechápu, zda je režisérka náboženský fanatik nebo zapřísáhlá ateistka, ale nic mezi tím to být nemůže. Ztracený čas, tenhle film, to už radši ty drogy a sexy ...

plakát

My jsme nejlepší! (2013) 

Parádní severojazyčná komedie. Nejsem si jistý, jestli to mělo opravdu být drama, tak se to asi minulo účinkem. Häte sport. Punk!

plakát

Gangy z Birminghamu (2013) (seriál) 

Přes celkem velké škobrtnutí v poslední epizodě první série fakt vydařený miniseriál. Nebýt toho, bylo by to celých pět hvězd. Zajímavý příběh, dobré herecké výkony a skvělý soundtrack složených z tvorby různých Britských, zejména nezávislých, kapel.

plakát

OXV: The Manual (2013) 

Podivná australská sci-fi o moderních čarodějích (a čarodějnicích?), která trochu připomíná styl Eternal Sunshine of a Spotless Mind. Asi to nebude pro každého, já jsem taky vlastně podle názvu čekal nějakou opravdovější (techničtější? temnější?) scifařinu. Ale vlastně mě to překvapilo, že mě to tak moc překvapilo. A příjemně.

plakát

Sobecký obr (2013) 

Dobře udělaná Britská deprese, fakt depresivní film o koních a kabelech. Nevím jestli to je trochu tím, že jsem vyučený elektrikář, ale fakt mě to dost smetlo, nemoh jsem pak celou noc pořádně usnout. Filmově je to skvělé, pět hvězd si to zaslouží, ale kolegům to asi nedoporučím, kdybych se mohl před sledováním filmu varovat, byl bych šťastnější, kdybych to vůbec neviděl.

plakát

Raketa (2013) 

Trochu klišovité, trochu roztříštěné a konec předvídatelný, ale říkejte si co chcete, krásné prostředí drsné přírody a perfektní herecké výkony.