Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Obsahy (3)

Black and Blue

Black and Blue (2019)

Policejní nováček Alicia West (Naomie Harris) je svědkem vraždy drogového dealera a navíc celou událost natočí na svojí služební kameru. Protože vraždu spáchal její partner a jeho parta zkorumpovaných policistů, kteří na její hlavu vypíší odměnu, hledá pomoc mezi svojí komunitou.

Endgame

Endgame (2011) (seriál)

Arkady Balagan je nejlepší a neslavnější hráč šachu všech dob. Jeho život se změní ve chvíli, kdy je jeho snoubenka zabita v hotelu. Od této chvíle není s to z hotelu vyjít. Aby byl schopen za pobyt platit, najde si zajímavou práci. Různým lidem pomáhá neoficiálně řešit všelijaké případy díky jeho logickému a analytickému myšlení. Není ale schopen vyřešit vraždu svojí snoubenky a proto zůstává jediná otázka nezodpovězena: Proč je schopen vyřešit jakýkoliv případ kromě toho vlastního?

Take One: A Documentary Film About Swedish House Mafia

Take One: A Documentary Film About Swedish House Mafia (2010)

Unikátní dokument, který sleduje cesty tří v současné době stále více populárních DJů Sebastiana Ingrossa, Axwella a Steveho Angella, kteří vystupují společně jako Swedish House Mafia. Zachycuje dva roky společného vystupování v patnácti zemích světa od doby, kdy se začali dostávat do povědomí širší veřejnosti, až do dokončování prvního opravdového hitu One.

Reklama