Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (80)

plakát

Croodsovi: Nový věk (2020) 

Může si kdokoliv, cokoliv říkat co chce, ale Croodsovi fungují! A za mne druhý díl výrazně lépe jak díl první. Fungují na dospělé a stejně se baví i děti. Technicky je to zatím nejdál co jsem viděl. Jak tomu říkám já, hladí to oko. Dreamworks ve skvěle formě a budete se skvěle bavit. 9/10

plakát

Pancho (2014) 

Chce to koukat detskymi ocima ;-)

plakát

Mumie (2017) 

Nějak nerozumím tomu proč má Mumie tolik kritiků. Tom hraje jak jinak, než skvěle. Technická stranka fajn, úplně libová hudba! Humor který mne osobně tedy sedl! Že to někdo kritizuje s jednou hvězdou mi už prostě přijde totální nevděk filmařům a nějaký druh komplexu..protože opravdu nějak nechápu aby film této úrovně dostal skoro odpad..

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Dal jsem si trochu odstup abych nehanil hned po kině..a prostě pořad přetrvává taková hořkost na patře..Vetřelec vždy bavil diváka skrze napětí kde jste zavřený ve vesmírný plechovce s tímto monstrem a on vám dává na prdel a napětí gradující tím, že si podvědomě uvedomujete, ze vás žádná hvězdná pěchota ani fízl s obuskem nezachrání..jednoduše-proste tam nejsou..a jste v tom sami...Pak přišel Prometheus a jeho fyzično, který vyvrátil vlastně vše proč vše bylo natočeno..Prometheus je film a kremikové bouři nebo jaká to byla..ale to je vážně na Scotta trochu málo..a Covenant je o Fassbender, který je fakt hodně divnej a to se mi libilo a vyvolávalo nedůvěru ke strojům kterou mám..mutanti vetřelce mi přišli spíše k smíchu..určitě se najdou chodiči do kin co budou rikat jaký nejlepší vetrelec to je..ale pěkný hovno..nesahá jim ani po vocas...

plakát

Špunti na vodě (2017) 

Očekával jsem brak..a ono ehjle vono to má kulky! Film pro všechny věkové kategorie, který mile překvapí nejednoho diváka..za mne spokojenost, kterou jsem z česke scény dlouho nenesl :)

plakát

Room (2015) 

Potrebujete zenu? tak si ji seberte na ulici a zavrete do boudy na zahrade..no a je to :-) ano zni to divne nebo by alespon melo..pokud nezni mate vazny problem :-) bohuzel toto je asi castejsi jev, nez si sami vubec uvedomujeme..nadherne popsan omezeny zivot matky s ditetem v pokoji a nasledne vyrovnavani s realitou venkovniho zivota..za zminku stoji i pozorovani jak vse prijima a zvlada mamina a jak dite..to, ze deti neustale podcenujeme a ze v nich je obrovska sila se vi..zde super ukazano..dite totiz sni a svou cistotou pro nej neni nic nemozne...urcite shlednete 9/10 ;-)

plakát

Mrkáček Bill (2015) 

Druhá polovina snímku výrazně lepší..ale stejně se nejedná o žádný zázrak..má dcera (7 let) obdobný pohled..pokud tedy nemusíte v klidu peníze investujte do jiné aktivity.