Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (9)

Keanu Reeves

Tento herec ve mě zanechává spoustu dojmů a pocitů,které lze těžko vyjádřit. Je zvláštní a svým způsobem tajemný. Všechny filmy které jsem s ním viděla mě naplnily nejen tím co jsem od nich a od něj očekávala, ale daly mnohem víc. Nejlépe se mi však pojí s naprosto famozním filmem MATRIX, kde jeho herecké výkony byly dechberoucí a pro mě nezapomenutelné. Dále mě velmi zaujmul snímek Constantine, kde vyniknul je charakter a člověk jakoby mu snad i věřil, že je takový doopravdy:)

Paul Walker

Někdy by se dalo říct že je to spíš kluk, ale kluk kterej se umí pochlapit:). Mě se prostě hodí do Rychle a zběsile a líbil se mi v každém dílu. Jsem zvědavá na letošní pětku,ikdyž už to začíná bejt trochu ohraný:). Co mě sklamalo byl Zběsilý útěk, jeho herecký výkon byl dobrý, ale ten film za to nestál. Opravdu nevim co na tom všichni tak vidí, vždyť v tom filmu jde o prd a člověk vlastně ani neví o jakej:D

Heath Ledger

vyjímečný HEREC! Dokázal ztvárnit mnoho různých postav v různých žánrech a to perfektně. Je ho velká škoda!

Jason Statham

Pan drsňák, protože koukat se na Kurýra nebo Zastav a nepřežiješ je zkátka odvaz a zábava:D. Perfektně se do těchto rolí hodí a baví mě svojí neporazitelností.

Kal Penn

No tak tohle, to je prostě pan bavič. Výborně se hodí na role bláznivýho kámoše ve filmech typu Sexy party, či Zahulíme uvidíme. Ať si říká kdo chce co chce ty ,,přiblblý" americký komedie jsou prostě super!! Je to výbornej relax a pobavení, které právěl Kal umí navodit:)

Andy Whitfield

Naprosto exceloval v seriálu Spartacus blood and sand. Roli zahrál velice přesvědčivě, výborně prezentoval vztek,vášeň, lásku, zuřivost. Opravdu jsem mu žrala vše co mi podal na talíř v tak mistrovském díle. Samozřejmě, před tímto seriálem jsem ho příliš neznala, proč taky, žeby vedlejší role v McLeodovych dcerách? Nic významného... a proto jsem ráda, že se čas od času objeví takoví neznámí a šikovní chlapy, jako je on. Moc mu držím palce aby zvládl boj s rakovinou a mohl se k nám zase vrátit jako neporažený Spartacus:) Protože lepší než on není nikdo:))

Adam Sandler

Tenhle chlap je prostě borec. Díky němu vznikly komedie ,,sandlerovky" , které já zbožňuju. Vždycky mi zvedne náladu:))

Rob Schneider

Malej, ale šikovnej:). Ve filmech jako Žába k zulíbání nebo Ten největší je k popukání. Dobře se na to kouká, hraje to skvěle:D