Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (399)

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Nemám moc ráda tématiku zombíků, ale od World War Z se to trošku změnilo. Navíc mám ráda apokalyptické filmy a seriály, tak jsem si řekla, že na základě hodnocení tomu dám šanci. A jsem nadšená. Je to hodně kvalitní seriál se skvělými herci. Jeho kvalita vůbec zatím neklesá a to teď dokoukávám pátou sérii. A určitě se budu těšit na šestou. Občas je nějaký díl slabší, ale ten další to většinou zase hned napraví. Prostě pecka zatím.

plakát

Fargo (2014) (seriál) 

Tak to byl fakt mazec. Naprosto perfektní seriál, při kterém jsem měla husí kůži neustále, protože to je podle skutečné události. To je úplně šílené, že se tohle fakt stalo. Natočeno je to fakt skvěle, obsazení naprosto excelentní. Strašně se mi líbila i hudba. Tohle hodnocení si fakt zaslouží. 10/10

plakát

Čas probuzení (1990) 

Krásný dojemný film s excelentními výkony hlavních představitelů. Moc se mi to líbilo. 8/10

plakát

Hartova válka (2002) 

Neobvyklý příběh z druhé světové války. Líbilo se mi to hodně, nenudila jsem se ani chvíli. Občas jsem přemýšlela, zda to opravdu v takovém táboře mohlo takhle probíhat. Myslím, že ve skutečnosti by to tam bylo přísnější, ale kdo ví, možná i mezi nepřáteli může být někdo, kdo má trošku víc lidskosti než ostatní. Svojí rolí mě dost příjemně překvapil Colin, který byl tahoun celého filmu. Ráda si tu ještě někdy pustím.

plakát

Teorie všeho (2014) 

Film o člověku, kterýho nesmírně obdivuju - jeho životní postoj, inteligenci, smysl pro humor a hlavně sílu. Moc jsem se na to těšila a dostala jsem to, co jsem očekávala. Romantický film o tragickém a přitom šťastném životě největšího génia na světě. Protože kde je život, tam je i naděje.... Představitel Stephena si Oscara fakt zasloužil, měla jsem pocit, že se dívám přímo na fyzika a ne na herce. U traileru jsem brečela víc než u filmu, to asi proto, že do něj dali všechny nejdojemnější scény. Ale i tak jsem se neubránila slzám v průběhu. Doufám, že Stephen ještě stihne přijít na tu jedinou pravou teorii, která vysvětlí vše. 8/10

plakát

Ženy sobě (2011) 

Mně se to moc líbilo. Smála jsem se v podstatě od začátku až do konce. Něco takhle super jsem na odlehčení potřebovala. Není to žádný trapný humor, je to jen prostě takový pořádný holčičí oddech, i když třeba je to občas místy přehnané. Obsazení bylo na jedničku. Vím, že se k této komedii určitě ještě vrátím.

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Tak to byl opravdu mazec. V kině jsem se fakt neskutečně bavila a to celé dvě hodiny. Odcházela jsem úplně vysmátá. Obsazení bylo perfektní, humor fakt na jedničku. Přesně pro tohle miluju Brity - humor, elegance, sexy angličtina.... Takových filmů by to chtělo víc. Tohle bylo fakt originální. Budu se k tomu ráda vracet a budu všem doporučovat. A konec rozsekal i mě. :-D 9,5/10 ..... Jo a co mě dost překvapilo, že na tenhle film šlo docela dost lidí ve věkové kategorii kolem 60ti let, což jsem v Cinestaru snad ještě nezažila. :)

plakát

Kód Enigmy (2014) 

Jedním slovem paráda! Po dlouhé době jsem v kině zase zažila ten konec filmu, kdy mě mrazilo v zádech a po tvářích mi tekly slzy. Je to opravdu skvělé dílo. Kdyby lidi radši místo toho trapného šedivého porna šli na tohle. Tohle je film, co má smysl a význam. Je to skvěle zpracovaný životopisný příběh o člověku, na kterého by se nemělo zapomínat, protože to je neskutečný hrdina. Je to film s úžasným obsazením a parádní hudbou. Od Benedicta jsem dostala přesně to, co jsem očekávala. A co mě mile překvapilo byl i humor, který se místy ve filmu objevoval. Nemám tomu vůbec co vytknout. 10/10

plakát

Cizinka (2014) (seriál) 

Seriál, který mě opravdu potěšil. Mám doma už dlouho 4 díly těch neskutečně tlustých knih od Diany G. s tím, že jsem přečetla zatím Cizinku a teď začínám s Vážkou v jantaru. Moje zjištění, že se podle Cizinky natočil seriál bylo opravdu překvapující a nemohla jsem se dočkat, až si to pustím. A musím říct, že je to natočený fakt perfektně. Kdo kritizuje, že jde o červenou knihovnu, tak by měl vědět, že kniha je především romantickým dílem. I z toho důvodu se mi to hůř čte, protože mám ráda více akce. A z toho důvodu je i seriál pro mě zajímavější, protože má dynamičtější průběh. Vybraní herci jsou skvělí, fakt mě tím potěšili. Strašně se mi líbí, že se v seriálu mluví gaelsky a skotská angličtina, i když je složitá na poslech, zní prostě v tomto prostředí tak dobře. Krásná skotská příroda a fakticky nádherná hudba doplňuje vhodně celý seriál. Strašně se těším na další díly. Moc se mi to líbí. Má to vysokou kvalitu.

plakát

Nebezpečný flirt (2015) (seriál) 

Zatím hodnotím dva díly a musím říct, že to má obrovský potenciál. Tak snad to tvůrci nezkazí, snad se to fanouškům zalíbí a nebude jen 10 dílů. Líbí se mi herecké obsazení, jak na oko, tak herecky. Je to opravdu dost napínavé, má to správný thriller nádech. Všechno pak už závisí na tom, jak to zpracují, kdo je vrah a jak to bude dávat smysl. Zatím by to mohlo být možná i lepší než PLL.