Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (399)

plakát

Tenkrát na Západě (1968) 

Teď jsem si to pustila asi tak po patnácti letech a moje dojmy jsou takové. Film je to dobrý. Hudba je naprosto excelentní, jedna z nejlepších vůbec. Co mi však vadilo tehdy a vadilo mi to i teď jsou dlouhé (pro mě zbytečné) protahovací scény, které se linou celým filmem. Vím, že tím měl být kladen důraz na atmosféru, ale myslím, že bych jí získala tak nebo tak. Kvůli tomuto zase dlouho opravdu spouuustu let, než si to pustím znovu. Samozřejmě závěrečná pomsta je nezapomenutelná a opravdu úžasná, ale prostě to tak cítím.... A jako malá jsem si vždycky říkala, proč nejsou spolu? Proč odchází, určitě jí miluje, ne? A teď jsem si na konci řekla - aha, kdo by chtěl být s děvkou, co dobrovolně dala vrahovi svého manžela i vrahovi jeho bratra... Každopádně Claudia je krásná. To je jen takový dodatek mimo.

plakát

Muž bez tváře (1993) 

Silný psychologický příběh ve mě zanechal stopu už před několika lety, kdy jsem to viděla poprvé. Teď po letech jsem film vnímala stejně. Je to strašně smutný příběh, pro mě se špatným koncem. Přátelství mezi chlapcem a učitelem je pro mě nezapomenutelné. Vždycky si přeju, abych ten příběh mohla ovlivnit...

plakát

Jezero smrti (2008) 

Viděla jsem dvakrát a při každém shlédnutí jsem víc než vyděšená byla nesmírně naštvaná, jak bych těm spratkům rozbila hubu. Je to opravdu hodně dobrý a celkem nechutný thriller (k hororu to má daleko), na psychiku kvůli napětí docela náročný. Líbilo se mi to.

plakát

Zachraňte Willyho! (1993) 

Jeden z nekrásnějších filmů děství, který jsem opravdu velmi ráda a velmi často sledovala. Nechápu občas nízké hodnocení. Tenhle film má vtip i emoce, celkově nádherný příběh. Sice jsem to viděla snad stokrát, ale nikdy mě to neomrzelo.

plakát

Rachel se vdává (2008) 

Podle mě strašná nuda plná keců a zbytečných scén z indické (nebo co to bylo) svatby. Jediný, co mě vždy udrželo v pozornosti byla návštěva sezení nebo hádka se sestrou, jinak to byl film plný zdlouhavých nudných scén o ničem. Výkon Anne byl dobrý, tak jak jsem čekala, ale znám lepší herečky, takže její nominaci na Oskara nechápu.

plakát

Poldové (2010) 

Docela dobrá komedie, která extra nenadchla, ale ani nezklamala. Spíš jsem neměla v tu chvíli na komedii náladu. Seann mě velmi pobavil, to on umí a stejně tak Bruce.

plakát

47 róninů (2013) 

Rozhodovala jsem se mezi slabou čtyři nebo silnou tři a volím druhou variantu. Možná po druhém shlédnutí změním, ale nevím. Film mě kromě začátku bavil, užila jsem si to. Akční scény byly perfektní. Ale obecně vzato moc nemusím filmy s japonskou a podobnou tématikou. Nezajímá mě jejich kultura apod. a hlavně jí nechápu. Proč dávám nakonec tři je především kvůli konci. I když vím, že to tak má být a prostě do tý jejich historie patří, nejsem schopná odpustit SPOILER: aby všichni hrdinové se hromadně zasebevraždili, protože to je pro ně čest. Jako pardon, ale mě to přijde strašně strašně trapný, ubohý a směšný. Mrtví samurajové totiž jsou víc užitečnější než živí, nemám pravdu? :P

plakát

Útěk na Horu čarodějnic (2009) 

Mně se to líbilo. Takhle na Nový rok jen tak ležet v posteli a dívat se na zábavný akční film pro děti mě bavilo. :)

plakát

Putování s dinosaury (2013) 

Kdyby to nebylo s dabingem, ale úplně beze slov, nechala bych se unášet nádhernou přírodou grafikou a docela roztomilým příběhem. Takhle bych si to užila tisíckrát víc. Bohužel to je nadabované pro děti a to mi vadilo hodně. 3D se tady ukázalo docela jako efektní, ale bylo mi z toho trošku blbě. Takže jen 5/10. Škoda.

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Místy nuda a trošku nesmysly, ale povětšinu filmu jsem se bavila. Především jeden konkrétní vtip mě dostal do kolen, že se směju, kdykoli si na to vzpomenu a za to si ty 4 hvězdičky zaslouží. Výběr herců se mi moc líbil, i když Jennifer může dnes už jen nabídnou pěknou postavu a toť vše, protože svým hereckým výkonem mě přesvědčila akorát v Přátelích. Moc se mi líbily scény se "synem" a druhou rodinkou na tripu. 7/10