Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (399)

plakát

Jen Bůh odpouští (2013) 

Bože, to zas byla ptákovina. Jednu hvězdu dávám za vtip (jo, fakt jsem se tomu smála) a druhou za to, že jsem to dokoukala. Říkala jsem si, že k tomuto filmu je potřeba jet trošku na houbičkách, aby se to někomu líbilo, jinak to nevidím.

plakát

Den zrady (2011) 

Politický témata mě strašně nebaví, takže prvních 45 minut filmu pro mě bylo utrpení. Potom se to však rozjelo zajímavým způsobem. Psychologie dobře zapůsobila a bylo to už koukatelný. Průměrný film.

plakát

Blue Valentine: Milostný příběh (2010) 

Zajímavé téma o vztahu odsouzenému k nezdaru. Natočeno chytlavě, takže jsem se nenudila a byla zvědavá, jak to dopadne. Občas to bylo i vtipné, ale takovým tím smutným způsobem. Na konci byla taková bezmoc. Nechci ani vědět, kolik vztahů je v reálu na tomto založeno.

plakát

Half Nelson (2006) 

Jedna velká nuda. Občas zajímavý rozhovor s tou černošskou dívkou, ale jinak nic, co by mě zaujalo. Ztráta času.

plakát

Tváří v tvář (1997) 

Viděno po dlouhých letech a docela jsem si to užila. Pět hvězd dát nemůžu, protože tam bylo pár blbostí, přes který se prostě nepřenesu, ale nijak mi to dojem nezkazilo. Cage se mi líbil jako dobrák, Travolta jako záporák. Jakmile to bylo naopak, tak mi to na ně prostě nesedělo. Dobrý akčňák.

plakát

Lars a jeho vážná známost (2007) 

To byl takovej šáhlej film, že jsem nevěděla, co si mám o něm myslet. Nudný mi nepřišel, protože mě strašně zajímalo, jak to dopadne. Ale měla jsem u něj rozporuplný pocity, protože jsem se těm scénám s pannou fakt smála a vzápětí si uvědomila, že to vlastně není vtipný a není vhodný se smát. Nebylo to úplně špatný, ale stačilo mi to vidět jednou.

plakát

Zrození šampióna (2009) 

Tohle je přesně ten pravdivý příběh co jich svět potřebuje mnohem víc. Film byl neskutečně krásný a dojemný. Nemám mu absolutně co vytknout. Zpracování bylo prostě skvělé, obsazení výborné. A na konci ty fotky skutečného Michaela a jeho rodiny mi daly další důvod proč věřit, že dobro fakt ještě někde existuje. Škoda, že není takových lidí víc. Třeba těch bohatých, co pomohou těm, co jsou na tom zle... Fakt nádhera, ráda se k tomu ještě vrátím.

plakát

V lepší společnosti (2010) 

Tak nudný, jak se tady píše, to teda fakt nebylo. Naopak mě film celou dobu udržoval ve slušném napětí. Jeho hlavní chybou je závěr a to v tom smyslu, že se nedozvíme, jak to bylo. Což je škoda, ale tak už to u příběhů dle skutečný události bývá. Dakšá chybou filmu byla příšerná Kirsten. Prostě jí nemůžu vystát, nelíbí se mi vůbec jak hraje a prostě... Ryan zde zahrál naopak docela dost dobrého psychouše, fakt mě děsil. Pěkný thriller. 6,5/10

plakát

EXODUS: Bohové a králové (2014) 

Tak tohle je opravdu slušné a kvalitní zpracování Exodu. Perfektní grafika a vyobrazení starého Egypta. Skvělé efekty, většina božích ran udělaná celkem logicky a ty nelogické jsou aspoň pěkné na pohled. Bale v roli taky potěšil, možná ten jeho brácha byl trošku špatný herec, ale možná se mi to tak zdálo kvůli dabingu. Moje znechucení k Bibli a boží logice málem moje hodnocení ovlivnilo, ale pak jsem si řekla, že režisér nemůže za to, že ti co psali Bibli byli magoři a vraždění jim nebylo cizí. Těch skoro dvě a půl hodiny mi uteklo rychle, navíc se mi líbil soundtrack, takže 8/10.

plakát

Vražedná hra (2012) 

Průměrný krimi thriller, nenadchlo ani nezklamalo. Bylo tam pár blbostí, ale nenudilo to. Stačilo mi to vidět jednou.