Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Poslední recenze (17)

plakát

Zločiny Velké Prahy (2021) (seriál) 

Skvělý seriál, napínavé a zajímavé příběhy, ale nic přehnaně depresivního nebo krvavého, naprosto výborné herecké obsazení, krásná linka rodiny a nejbližších spolupracovníků, hudba. Po dlouhé době český seriál, na který se těším domů a nedělá mi zle nesmyslnými zvraty nebo násilných zvratech v linkách hlavních postav a jejich vztahů. Soustředí se na to, na co má a vše je v rovnováze. Každá postava dává smysl. Nechápu nízké hodnocení, u mě se to blíží k Četnickým humoreskám a moc bych stála o pokračování. Jen pokud by bylo, tak bych si moc přála to nepokažené, jak to občas s pokračováním bývá. (Tím myslím hlavně to, co se týče hlavních postav a jejich charakteristik a vztahů. Rudla je poučen, Budík s manželkou to mají super, Jůlie a Nováček jsou taky super, tečka! :D)

plakát

TY (2018) (seriál) 

Když teď přeskočím ten absurdní fakt o tom, že v tomto seriálu fandíte sériovému vrahovi, tak musím říct, že jak už to tak bývá, první série byla prostě nejlepší a měla všechno. Nádherné prostředí New Yorku, Moonie’s, zajímavé vedlejší postavy, vtip, romantiku, drive.. Skvělou ženskou hlavní postavu, která úplně nevěděla, co chce a byla těmi svými výkyvy poměrně otravná. Ten konec, kdy psala “poslední dílo svého života” byl velmi silný. Ve druhé sérii L.A. prostě nemůže absolutně nahradit vizuální atraktivitu a útulnost New Yorku. Victoria Pedretti mě okouzlila už v sérii Haunting a to hlavně v The Haunting of Bly Manor, nicméně tady jsem jejímu kouzlu nějak nepropadla. Ne, že by to hrála špatně, anebo by se na tu roli nehodila, spíše na mě ale více fungovala zápletka mezi šíleným a romantickým Joem a vrtkavou Beck, než polepšeným Joem  s psychopatickou soul mate. I když na jednu stranu oceňuji tento zvrat - Joe potká někoho, kdo je stejný jako on a kdo mu rozumí, místo toho, aby se opakoval děj první série. Na druhou stranu, když už to neskončilo povedenou jedničkou, mohlo to skončit dvojkou, u které člověk pořád ještě jel na vlně z první série. Bohužel však přichází třetí série a Joeovo přesvědčení o tom, že jeho žena je monstrum. A tady už to začíná hodně skřípat. Jeho absolutní nesoudnost, těžkosti rodičovství, jeho touha opět najít tu pravou a její zoufalství se postupem proměňuje v něco, co bych přirovnala ke Stmívání a věcem podobného typu. Jeho chování by dávalo větší smysl ve chvíli, kdy by vražedkyně byla jen Love a on neměl na kontě již X obětí, třeba jen proto, aby “zlepšil” život Beck. V tomhle je vážně úplně mimo a taky mi přišlo, že Love obecně nebyl nikdy tak posedlý jako Beck. I když to postupně zase přehodnotí, z depresivního módu už se tahle série bohužel nevylíže. Škoda. Penn Bagley mě ale velmi příjemně překvapil, viděla jsem jej jen v GG a tam mě nijak zvlášt nenadchl. Na čtvrtou sérii se asi nepodívám. Trochu jsem si vyspoilerovala konec trojky a bohužel to vypadá, že závěr bude skutečně tragický a to už není to TY, kvůli kterému jsem zhltla první sérii.

plakát

Sorjonen - Série 3 (2019) (série) 

Tři hvězdičky z nostalgie, za Kariho a za ne úplně špatný konec. Za Janinu a některé jiné věci bych ovšem dala raději - 3.

Poslední hodnocení (214)

Zločiny Velké Prahy (2021) (seriál)

27.02.2024

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)

20.02.2023

TY (2018) (seriál)

26.10.2021

Sorjonen - Série 1 (2016) (série) (S01)

25.10.2021

Sorjonen - Série 3 (2019) (série) (S03)

25.10.2021

Sorjonen (2016) (seriál)

25.10.2021

Ví o tobě (2021) (seriál)

18.08.2021

Přátelé: Zase spolu (2021) (TV film)

30.05.2021

Petrolejové lampy (1971)

30.03.2021

Reklama