Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Oblíbení herci (10)

Ralph Fiennes

Vynikající, charizmatický, neodolatelný - Pan herec. I když hraje toho největšího padoucha, psychopata, zrůdu, stejně je vám něčím aspoň trošičku sympatický. Nepřekonatelný byl v roli Amona Goetha v Schindlerově seznamu. Tímto chci Pourpre poděkovat za komentář, jedna z mých opravdu oblíbených scén. Skvělý také jako Oněgin, Almásy, Heathcliff... Je tak dobrý, že se dokonce opakovaně dívám i na Krásnou pokojskou, což je opravdu hrozný film.

Toby Stephens

Výborný, charizmatický a všestranný herec. Působí v divadle, filmu, tv, i rozhlase. Stále dostatečně nedoceněný - snad kromě divadla. Snad je to tím, že více než filmy natáčí pro televizi. Že raději točí v rodné Británii než v Hollywoodu, kde odmítl několik nabídek. Dokáže zahrát jakoukoliv postavu, kladou i zápornu, naivní i cynickou, milující i plnou nenávisti, a to pouze a jen výrazem ve své tváři. Je to muž desítek úsměvů. Každý je jiný, všechny odzbrojující. Pod jeho pátravým pohledem se ženám podlamují kolena a muži znejistí. Má nádherný hlas a rád si pohrává s jeho tóny. Od až skoro žensky jemného, přes příjemně mužný a hluboký, přechází do sexy chraplavého až drsného. Je výborný vypravěč a recitátor, stačí zavřít oči a nechat se unášet slovy, vycházejícími z jeho úst. Milují ho tisíce žen, on miluje jedinou. Tiše závidíme Anno-Louise.

Liam Neeson

Jeho výška, plachý úsměv, pohled, který pohladí, nádherný hlas, skvělé herectví... a to není vše co vás na něm zaujme.

Anthony Hopkins

Velký charakterní herec, pro kterého neexistují malé role. Může hrát i ve zcela nemožném filmu (a že by se jich pár našlo), a kvůli němu se na něj podívám, protože jeho výkon bude jako vždy excelentní.

Tom Hollander

Malý vzrůstem, velký svým herectvím. Ten jeho pronikavý pohled a charizma, které z něho jen sálá, ho činí velice zajímavým a velice přitažlivým.

Jeremy Irons

Další vynikající britský herec, který zahraje všechno. Zcela mne uchvátil jeho výkon v Lolitě, dokonce jsem chvílemi zapomínala, že vlastně hraje pedofila a bylo mi ho až líto. Za zmínku jistě stojí i Francouzova milenka, Zvrat štěstěny, Mise... Také mne překvapil zcela jinou polohou herectví v akční Smrtonosné pasti 3.

Ivan Trojan

Nejlepší český herec současnosti - všestranný, charizmatický, geniální. Jeho herecký výkon je vrcholem každého filmu, ve kterém hraje.

Paul Bettany

Nějak mě poslední dobou zaujal v pár filmech, tak jsem si ho přihodila do seznamu:) Doplňuji: Neustále mě překvapuje svým herectvím, existuje něco co by nezahrál na výbornou?