Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (249)

plakát

Ecce homo Homolka (1969) odpad!

Největší zlo českého filmu, hned po Troškovi teda, tečka :-)

plakát

Lenny: Hell.o (2016) (hudební videoklip) 

Netuším přesně proč, ale tuhle skladbu jsem si zamiloval. Lenny je bezkonkurenčně nejzajímavější talent na naší hudební scéně.

plakát

Tenkrát na Západě (1968) 

Trvalo to dlouho, ale konečně jsem na to přišel. Co dělá z tohohohle westernu ten nejlepší film, co jsem kdy viděl? Myslel jsem, že je to režie, hudba, dokonalý záporák, úžané nezapomenutelné scénérie, ale kdepak. Po posledním pohledu do uhrančivých očí krásné Jill mi to došlo. Vždycky když tenhle film skončí, dojde mi, že už nikdy, už nikdy v životě nic lepšího neuvidím...

plakát

davinci (2017) (pořad) odpad!

Kdysi v dávných dobách se v televizních pořadech objevilo duo jakžtakž vtipných moderátorů. Avšak jejich doba již dávno minula, protože již mezi námi není nikdo, kdo by si na ty časy vzpoměl. :-)

plakát

Vánoční Kameňák (2015) odpad!

Holly Shitt !!! Zvědavost byla ale silnější než já. Vidět film, kde je Láďa Hruška na třetím místě v obsazení, se nepoštěstí každej den :-) Taky je s podivem, kolik fekálních rádobycelebrit se dokáže narvat do tak krátkýho filmu. Teď už jenom dořešit kam s těma pomejema :-) :-)

plakát

Co na to Češi (2016) (pořad) 

Netuším jaký drogy bych do sebe musel prát, aby mě napadlo vzít v práci pár kumpánů, navlíct se do nějakejch pošahanejch triček a jít hádat odpovědi na stupidní otázky. Největší haluz ale jsou ty brutálně ulítlý pokřiky, co tam ti exoti předváděj. To je fakt síla.

plakát

Anna Nicole (2013) (TV film) 

Všichni zůčastnění tvůrci, včetně hlavní představitelky, si zřejmě mysleli, že natočí bůhvíjaké životopisné veledílo. Nakonec se jim povedlo zplodit zbytečný film o zbytečné rádoby celebritě. Tak to na mě bohužel působí.

plakát

Modré stíny (2016) (seriál) 

Po neblahých zkušenostech s českou seriálovou tvorbou, kterou nám servírují naše komerční televize, jsem se úplnou náhodou dostal k téhle minisérii na ČT. Naprosto neznalý informací jsem shlédl první díl a s rozpačitostí ve tváři dumal, co mi na tomhle seriálu přijde zvláštní, divné, nebo jenom jiné. A u druhého dílu mi to došlo. Sleduju vizuálně naprosto úchvatnou podívanou. Jo jasně, příběh je vcelku standartně detektivní. Ale to zpracování. Postavy jsou perfektně obsazené a zahrané. Reálné emoce z nich úplně čiší. No a třešničkou na dortu je naprosto dokonalá, v našich končinách nevídaná kamera. Za tu oba palce nahoru, je to přesně můj šálek čaje. Po čtvrtém dílu s hrůzou zjištuju, že hodnocení tohohle klenotu je 51%. Tak to mi teda řekněte, co by už někteří chtěli víc, když můžou dát jednu hvězdu po prvním díle a pindat co všechno se jim nelíbylo.

plakát

Ohnivý kuře (2016) (seriál) odpad!

Přemýšlel jsem, jak tohle ohodnotit, nebo co si o tomhle kousku myslet. Že se mi líbit nebude, mi bylo jasné už z upoutávky, ale zvědavost je sviňa. A nakonec mě to došlo, co mi vadí na tomhle a vlastně i na většině seriálů z komerčních televizí. Když natočí seriál na vážné téma (typ atentát atd.), působí nereálně, trapně a komicky, když je to seriál ze života (typ ulice atd.), působí nereálně, trapně a komicky. No a u seriálu komediálního, s nulovými filmařskými ambicemi, kde by tyhle aspekty neměli brát za úplnou prohru, dostaneme takhle trapný, zoufale nudný paskvil. Popravdě řečeno netuším, jak moc retardovaný divák bych musel být, abych vydržel sledovat i další díly.

plakát

Babica vs. Sapík (2015) (pořad) odpad!

To jsem nevěděl, že mezi pořady o vaření patří i horory :) Tohle se ale fakt nedá, ti dva sou hrozný pokémoni.