Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Úsvit mrtvých

Úsvit mrtvých (2004)

Hodnotila bych jako nejlepší film zombie žánru. Pro mě tedy nejlepší film ever :) Myslím, že dokáže zaujmout i ty, kteří nejsou tak oddanými fanoušky tohoto typu filmů, jako já :) Perfektní neotřelé nápady, a ještě k tomu dobře zpracované. Na chvíle jako porod nakažené ženy, obrovskou „nenažranou" ženskou a další, nikdy nezapomenu. Nechybí ani vtipné scény :) Dokonalý film, dokonalí zombíci, na tohle se můžu dívat i po 50té a stále baví. Aaaa miluju tooo "slint" :-p :))

Sanctum

Sanctum (2011)

Dechberoucí záběry, tíživá atmosféra, pro mě jako milovnici potápění a zároveň jeskyní prostě neuvěřitelný požitek. Opravdu velmi zdařilý survival. S postavami jsem děj prožívala téměř se zatajeným dechem..... to prvotní nadšení z jeskyně, poté se začne tento krásný „výlet" do nitra jeskyně hroutit....... jejich těžké rozhodování, fyzická námaha, to vše se mě opravdu dotýkalo.... A navíc, film má tak skvělý soundtrack, že jsem si jej musela stáhnout a často se k filmu vracet alespoň skrze hudbu.

Resident Evil

Resident Evil (2002)

Resident evil..........to je pro mě prostě vrchol :)) Nikdy se neokouká. Milla Jovovich je úchvatná, bojovnice se vším všudy, role jí seděla na míru. Akční dost, krve dost. Souboje Milly nezapomenutelné. Nemrtví se mi taky líbili. A všudypřítomná UMBRELLA CORPORATION.