Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (52)

plakát

Padlé ženy (2002) 

Největší zvěrstva a hříchy se odehrávají tam, kde by to člověk nečekal - ve "svatých domech". Všichni nadávají na muslimy, jak zacházejí s ženami, ale tady je krásný obrázek toho že katolická církev není o nic lepší. JE TO HNUS VELEBNOSTI!

plakát

Fruitvale (2013) 

Silný snímek o posledním dni života Oscara Granta. Film ukazuje na problém rasismu, který v Americe pořád přetrvává. Sice Oscar nebyl žádný svatoušek, ale určitě měl možnost vzchopit se a žít slušný život, nebo alespoň žít o něco déle.

plakát

Jackass: Děda Mizera (2013) 

Johnny Knoxville má svůj osobitý styl humoru a ten mě baví. Řvala jsem smíchy od zažátku do konce. Nemůžu jinak, než dát plný počet.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Proč já se vždycky nechám ukecat a pak koukám na horor...? A tenhle teda byl! Teď nebudu týden spát.

plakát

You're Next (2011) 

Od začátku do konce se jedná o krvavou jízdu, nikdo se s nikym nepáře. Hlavní hrdinka je sympatická a dává zloduchům v děsivých maskách pěkně na prdel. Konec mě dostal nejvíc. Jen mě zaráží jak se některé postavy chovají nesmyslně..(kdo by se jen tak sólo procházel po baráku, když je tam s největší pravděpodobností schovanej vrahoun?)

plakát

Ledové království (2013) 

Nádherná zimní pohádka, kde nechybí krásné princezny, princ, kouzla a hlavně láska. Určitě doporučuji, hlavně teď před Vánoci. Ideální film, na který si do kina zajít s rodinkou. ;)

plakát

Podfukáři (2013) 

Je tu poněkud málo hvězdiček na hodnocení, protože tohle dílo si s přehledem zaslouží hvězdičku navíc. Film mě vtáhl do děje hned po první minutě, a když skončil, řekla jsem si: to už? Nějak brzo ne? A přitom má bezmála dvě hodiny. Až tak mě zaujal a pohltil svými iluzemi, kouzly a triky. Skvělá kamera i sestava herců. Tleskám!

plakát

Laskavý dotek (2010) (TV film) 

Na tento film jsem se podívala hlavně kvůli Jennifer a jsem ráda, protože je to moc krásný film o tom jaké rány nám život může přinést. Určitě doporučuji každému aby se na tento příběh ze života podíval. Zaslouží si aby byl známější.