Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (324)

plakát

Báječné dorty (2010) (seriál) 

Zábradlí z fondánu, květiny z fondánu, život je jeden velký FONDÁN.

plakát

Svítání (2009) 

Chov lidí ve velkém pro krevní buňky a hltání hektolitrů krve. Kdybyste ten film pustili od konce, dopadlo by to stejně.

plakát

Půlnoční vlak (2008) 

:D tragédie. Jako nebylo to tak špatné, ale nevim co se stalo v druhé půlce filmu. Asi se do natáčení pustilo nějaké filmařské dítě a nehorázně zpizdilo konec filmu. Připadalo mi to jako dva rozdílý filmy, které k sobě vůbec nepatří. A toho hybrida s vykousnutým jazykem nakonec už ani nekomentuju.

plakát

Žena v černém (2012) 

Ty konce .. ty konce! Proč musí končit ty lepší filmy náběhem na druhý díl?? A stejně, asi to můj mozek nepobral a zanechal hodně otázek. Já bych byl určite nerad, aby bylo nějaké to pokračování,

plakát

Krvavé pobřeží (2009) 

Pro mě hodně složité a ze začátku velká nepřehlednost postav .. trvalo mi docela dlouhou dobu, než jsme se v tom zmatku dokázal zorientovat. Všichni jsou si podobní jako vejce vejci. Nicméně na oko velmi lahodné scény, scénicky barevné, epické a poutavé. Jisté scény bych určitě nemusel, zbytečně prodlužovaly už tak dlouhý film. Nejvíc mě zaujal postavou Takeshi Kaneshiro, velmi zajímavá postava.

plakát

Jana Eyrová (2011) 

No tak tohle bylo docela zklamání. Ponurý, tichý a cudný film .. vše musel zachraňovat Michael Fassbender. Musím říct, že předešlá adaptace se mi líbila víc.

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

V půlce filmu docela nuda - docela překvapení, že i "Marveláci" mě budou nudit. Efekty občas nebyly dokonalé, hlavně rudohlavý záporák .. na toho jsem si nemohl zvyknout, naopak zase některé scény mě překvapily a bavily mě. Čekal jsem trochu více, už podle názvu nadupanější emoce. Ale je fakt, že doba, do které byl příběh zasazen moc nemusím. Ten konec v současnosti to alespoň trochu zachránil. Snad pokračování bude ve vydařenější notě.

plakát

Thor (2011) 

Tak tohle je přesně něco pro mě - filmové fantasy orgie a ještě k tomu s Nathalií Portman. Už mi dlouho něco chybělo od Star Wars a tohle přesně splňovalo všechna moje očekávání. Navíc ještě neznámí herci s velkým potenciálem, kteří mě přímo nadchli. Docela mě překvapil i příběh, občas se dá odhadnout, co divák může čekat, ale tohle bylo docela i mimo moje tipování. No zkrátka "nadupadnina" a už běžím pro bluray :)

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

První díl jsem moc nechápal, říkal jsem si, že raději nebudu hodnotit a počkám si, jak se děj bude vyvíjet s přibývajícími epizodami. Po osmém dílu už mohu s jistotou tvrdit, že se jedná o dokonalou filmovou fantasy sérii. Už dlouho jsem hledal něco, u čeho budu hltat dávky filmových orgií. Díky, že se to nedávno splnilo. Jen malý mínus jsem viděl u hodně překonbinovaných scén, které byly docela těžké na pochopení, člověk si prostě nezapamatuje stovku postav a jejich jména najednou. Nejvíce fandím Robbovi & Aryi Stark, tak to nepokaže :)

plakát

Já a moje příšera (2007) 

Ta skotská příroda je opravdu úžasná, zvlášť pobřeží u zámku Eilean Donan . I když stvoření jako mořský koník zrovna nevypadalo, spíš bych to tipoval na nějakého "Saura" z dob minulých, film mě neskutečně bavil + vybarvená hudba od J.N. Howarda z člověkem dělá divy.