Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Chirurgové

Chirurgové (2005)

Opravdu každý díl z oddělení na chirurgii je nezamněnitelný a jedinečný. Mám rád jak končí každý díl s "myšlenkou dne".

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

It's gonna be LEGEN....wait for it.....DARY!". Tak po zkouknutí první série, jsem velice spokojen nad osudy pěti hlavních hrdinů. Každý díl je originální a pokaždé něčím specifický, vždy plný Barneyho hlášek. Například "citronové právo" nemělo žádnou chybu :)). V každém díle totiž Barney dokáže přijít s nečím novým, neotřelým .. pro diváka úchvatným. Autorům se navíc povedlo každou sezónu posunout malinko jiným směrem, čímž se vyhnuli na povrch se drápajícímu stereotypu. Koho už omrzel seriál Přátelé, tak se zde formuje velmi silný konkurent HIMYM.

Spartakus

Spartakus (2010)

Pro mě nový seriálový skovst. 300 se jeví proti tomuto snímku jako laciné "béčko". Navíc mě překvapila seriálová Xena tentokrát v jiné roli, než jsem býval zvyklý. Andymu přeji brzké uzdravení a budu se těšit třeba i na druhou sérii :)

Hrdinové

Hrdinové (2006)

Opravdu skvělý seriál. S radostí hltám každý díl .. již začínám sledovat třetí řadu a zatím hodnocení zůstává stejné.

Za svitu měsíce

Za svitu měsíce (2007)

Taková kriminálka NY v úpírském kabátu pod roušku noci. Musím říci, že vyniká výraznou atmosférou a vždy mě dokáže pobavit každým dílem a originální hudbou na jeho konci, který je vždy zakončen typickým "slaďákem".

Futurama

Futurama (1999)

Jo, u těchlech animáku se občas zasměju více než u Simpsonů, některé díly jsou opravdu "schýza :D" (viz díl Vévécé). Rád ujíždím na tomto seriálu, s mým oblíbencem Dr. Zoidbergem. P.S. Někdy mi to připadá jako naprostá hovadina, ale já to stejně žeru ..