Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Biografie (3)

Diana Amft (herečka)

22.07.2006

Německá herečka Diana Amft se narodila Güterslohu. Vystudovala dramatickou školu Ruth van Zebroni. Začínala hrát v podřadnějších německých televizních filmech, až se dostala do divácky populární komedie Holky to chtěj taky (Mädchen, Mädchen), která z ní přes noc uděla hvězdu po celé Evropě.Po sexuchtivých holkách dostala… (více)

Jesse Bradford (herec / producent)

22.07.2006

Narodil se v roce 1979 v Connecticutu v herecké rodině. Už jako osmiměsíční dítě se poprvé objevil v reklamě. Od čtyř let se věnoval modelingu a jako pětiletý si zahrál v divácky úspěšném romantickém příběhu Ulua Grosbarda Zamilovat se (Falling In Love) po boku Roberta De Niroa a Meryl Streep. V roce 1990 se objevil v krimi… (více)

Karoline Herfurth (herečka / režisérka / scenáristka)

22.07.2006

Německá teenagerská hvězdička se narodila roku 1984 v Berlíně, kte též navštěvovala Svobodnou waldorfskou školu. Na školním dvoře ji objevila pracovnice castingové agentury Nessie Nesslauer a Karoline už byla jen kousek od filmových rolí. Karoline má i výrazně sportovní povahu, zabývala se akrobacií a baletem.Roku 1995 natočila… (více)

Reklama