Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Obsahy (4)

Liebe ohne Fahrschein

Liebe ohne Fahrschein (2002) (TV film)

Na místě úspěšné taneční školy má vyrůst obchodní centrum. Instruktorka Julie se pokusí udělat pro její záchranu vše a ještě zde potká muže svých snů.

Loučení se svobodou

Loučení se svobodou (2006) (TV film)

Pětice kamarádek jednou oslavit rozlučku se svobodou jedné z nich. Když přijedou na opuštěný ostrov, ještě netuší, že tam řádí bestiální vrah...

Polibek vraha

Polibek vraha (1998) (TV film)

Hlavní postavou kriminálního dramatu je mladá a pohledná policistka Vera Wolfová, která byla nucena zastřelit v sebeobraně pouličního zloděje. Státní návladní se však za dívku nepostaví a rozhodne, že tento čin nebude posuzován jako přiměřená obrana. Vzápětí se ukáže, že za vším je snaha přinutit Veru ke spolupráci na riskantním případu. Pokud přijme a přispěje k odhalení gangu, který obchoduje s děvčaty, bude její případ smeten ze stolu. I když jde o vydírání, policistka nabídku přijímá a nastupuje na místo barmanky v luxusním bordelu mafiána Hermanna Kühna.

Šumné Berounsko

Šumné Berounsko (2006) (TV film)

Architekt David Vávra provádí diváka po architektonických památkách daného města či kraje. Tentokrát si vybral kraj milovaný filmaři a vinaři - Berounsko. Zavede nás k lomu Amerika, či věži Karlštejna.

Reklama