Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Obsahy (4)

Loučení se svobodou

Loučení se svobodou (2006) (TV film)

Pětice kamarádek jednou oslavit rozlučku se svobodou jedné z nich. Když přijedou na opuštěný ostrov, ještě netuší, že tam řádí bestiální vrah...

Šumné Berounsko

Šumné Berounsko (2006) (TV film)

Architekt David Vávra provádí diváka po architektonických památkách daného města či kraje. Tentokrát si vybral kraj milovaný filmaři a vinaři - Berounsko. Zavede nás k lomu Amerika, či věži Karlštejna.

Liebe ohne Fahrschein

Liebe ohne Fahrschein (2002) (TV film)

Na místě úspěšné taneční školy má vyrůst obchodní centrum. Instruktorka Julie se pokusí udělat pro její záchranu vše a ještě zde potká muže svých snů.

Polibek vraha

Polibek vraha (1998) (TV film)

Hlavní postavou kriminálního dramatu je mladá a pohledná policistka Vera Wolfová, která byla nucena zastřelit v sebeobraně pouličního zloděje. Státní návladní se však za dívku nepostaví a rozhodne, že tento čin nebude posuzován jako přiměřená obrana. Vzápětí se ukáže, že za vším je snaha přinutit Veru ke spolupráci na riskantním případu. Pokud přijme a přispěje k odhalení gangu, který obchoduje s děvčaty, bude její případ smeten ze stolu. I když jde o vydírání, policistka nabídku přijímá a nastupuje na místo barmanky v luxusním bordelu mafiána Hermanna Kühna.

Reklama