Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (505)

plakát

Raz, dva, tři (1961) 

Přesně takovéhle komedie mám rád - chytré, rychlé a hlavně humorné. Hláška za hláškou, nikomu se nic nevysvětluje, protože děj se musí valit dál jako povodeň. Ani nevím, co citovat dřív. Snad jen plánování budoucnosti v Moskvě: "Miláčku, sehnal jsem krásný byt. Je velice blízko koupelny."

plakát

Gravitace (2013) 

Je tady tolik komentářů, že už nic objevného asi nepřidám. Takže pouze stručně - líbilo.

plakát

Láska jako trám (1967) (TV film) 

Pivec je prostě pan herec. Ať hraje nazlobeného, roztržitého nebo láskyplného manžela paní Šejbalové, vždycky ho musíte mít rádi. Příběh, ač trošku smutný, je prostě pravdivý.

plakát

Alfons Karásek v lázních (1971) (TV film) 

Dle mého horší, než "jednička", nicméně reputaci zachraňuje Menšík a další kolegové, kteří prostě špatně nezahrajou ani špatný film.

plakát

Sedm žen Alfonse Karáska (1967) (TV film) 

Ale tak jo, no. Věřím, že v době svého vzniku to mohla být větší pecka (vzhledem k aktuálnosti písniček), ale i teď se na to dá dívat. A "Dám dělovou ránu" stálo za to.

plakát

Polední žár (1997) (TV film) 

Pomalý rozjezd, ale vyšetřování už stálo za kouknutí. Ale přece jen z toho čišela levná televizní atmosféra, Hanzlík většinu času promlčel a celkově mi to přišlo spíš všechno jenom "jako".

plakát

V erbu lvice (1994) 

Možná jsem zbytečně přísný, ale tenhle film mě teda zrovna nenadchnul. Hlavní a jediný tahoun filmu je Boris Rösner, ten si roli asi fakt vychutnal.

plakát

Božská Ema (1979) 

Člověk by nevěřil, že se dá kolem takového tématu natočit zajímavý film, který nenudí. Naopak jsem byl zvědavý, jak to nakonec dopadne.

plakát

Případ pro začínajícího kata (1969) 

Tak jsem si odškrtnul, že jsem tento film konečně viděl, ale hlavně se mě neptejte, o čem to bylo. A vlastně ani jestli se mi to líbilo. Líbila mi postava Hrzána. Mihl se asi sice jen 3x, ale krásně.