Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (1 003)

plakát

Ocelová pěst (2011) 

Když jsem si lehla k filmu, nečekala jsem a hlavně netušila jsem, co přítel zamýšlí pustit. Hugh Jackman je můj oblíbenec, takže to bylo jedině plus. Vlastně jen díky němu jsem čekala, že to dokoukám, ať to bude cokoli. Já a sci-fi příběhy (obzvlášť s roboty) nebývám kamarádka, nicméně Real Steel a tenhle A-T-O-M, milý ocelový chlapík s kamarádem Maxem, se mi zkrátka dostali pod kůži. Příběh je možná pro někoho laciný a obyčejný, nicméně za mě 80%, mě si Charlie s Maxem a hromadou plechu získali.

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

Superhrdinové Jeníček a Mařenka, ueeh! Jeníček má cukrovku po perníčku s polevou a Mařenka tu běhá s kuší a výstřihem. V jisté míře mě to pobavilo, první část celkem nudila, možná jsem jen čekala hlubší příběh. Efekty mi nepřišly nijak zvlášť špatné. Za mě lepší průměr, ale vidět znovu bych to už nemusela.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Jamie Foxx to prostě umí. Quentin Tarantino to prostě co? Umí! (A to se přiznám, že nejsem nijak velká fanynka.) Christoph Waltz jakbysmet a o DiCapriovi ani nemluvím. Navíc úžasná kamera, ty záběry mě příjemně nadchly. K tomu hudba, která mě naprosto šokovala a byla daná ve skvělých chvílích. Čekala jsem na prosto nudný western a při zjištění, jakou dobu film trvá, jsem si připravovala polštář na usnutí. Naštěstí mě film tak moc bavil, že jsem si na čas vzpomněla až tehdy, když bylo vymalováno (a to doslova)!

plakát

Perfect Days - I ženy mají své dny (2011) 

Můj druhý film od Alice Nellis a na českou tvorbu se mi to líbilo a překvapilo to. Ivana Chýlková je má oblíbenkyně, ta nikdy nezklame. Ondřej Sokol v roli homosexuála byl božský. I jednoduchý příběh lze podat pěkně.

plakát

Maniak (2012) 

Dlouho jsem nebyla na film tak natěšená jako teď. Trailer mi vyrazil dech. Film začal tak neskutečně pěkně, ale pokračoval nesmírně stereotypním a nudným tempem. Závěr měl hodně co do sebe, ale to na záchranu celkového dojmu nestačilo. Scény zabíjení byly brutálně psycho, to bylo výbornýýý!

plakát

Trust (2010) 

Pamatuji si, jak jsem tenkrát viděla trailer a byla šokovaná, natěšená a už jsem si to přála vidět. Čas plynul a mně v mysli trailer zůstal, než jsem si po nějaké době vzpomněla, že už by to mohlo být k sehnání. Jsem šokovaná a nechápavě vrtím hlavou jen při pomyšlení na Trust, na tu onu "zneužitou" slečnu, která byla neuvěřitelně naivní. Pravdivé, smutné, naivní, šokující (ano, opakuju se, já vím) a z části i nechutné.. Rozhodně zhlédnutí nelituju, takové filmy mi příjdou zajímavé, obzvlášť to téma. Zpracování má hodně co do sebe, herci výborní. Doporučuju.

plakát

Hannibal (2013) (seriál) 

Brilantní Hugh Dancy v roli Willa Grahama, na straně druhé je tu slizký, nechutný Dr. (Kanibal) Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen), který má zvracené chuti a já osobně bych s ním polemizovala o tom, co servíruje. Ale znáte to: proti gustu.. Já osobně jsem uchvácena nejen výborným hereckým složením, charaktery, hudbou, ale hlavně atmosférou! Dřív bych nevěřila, že někdo dovede předčít Hopkinse v roli Hannibala Lectera, ovšem dnes už mám názor docela jiný. S mírným zklamáním ze závěru jsem i přesto natěšená na pokračování.

plakát

Děkujeme, že kouříte (2005) 

Aaron Eckhart se na hlavní postavu nesmírně hodil. Kdysi jsem kouřila a i když se teď ohradím, jakmile na mě někdo foukne kouř nebo mi někdo čudí pod nos, tak mě příjemně pobavilo obhajování kouření. I když mi přišlo, že druhá polovina výrazně nudnější a spousta chvil bylo taky nezáživných.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Méně zajímavé postavy i příběh než v prvním díle, každopádně stejně poutavé a vydržela jsem i ty zpropadené reklamy. Nicméně podruhé k vidění to asi moc není, max. jen díky tomu krásnému prostředí Vatikánu to stojí znovu za zhlédnutí.

plakát

Tři mušketýři (2011) 

Verzí mušketýrů je opravdu spousta (stačí nahlédnout vpravo, kolik souvisejících filmů je v této databázi). Možná jsem jedna z mála, možná třeba ne, ale mě to rozhodně bavilo. Pojetí s jistou nadsádkou zaujme diváky asi nejvíc, herecké složení (až na ušáka D´Artagnana) se mi moc líbilo a vévoda Buckingham mě mile šokoval, Orlando, Orlando..