Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (434)

plakát

Elvis (2022) 

100% Bomba, skvělý film, hravý, barevný, geniální, cirkus, který se nebojí být krutý. Bravo. Běžte do Kina!

plakát

K zemi hleď! (2021) 

97% Mrazivá satira a vtipno-depresivní ukázka dnešního života, na Zemi. Opravdu máme všechno, když se nad tím zamyslíme, takže proč nezpomalit. Chytrý i úderný film, ne pro každého ale pro všechny, kteří se na sebe chtějí podívat, protože se tam někde najdete. Pobavíte se, zasmějete ale na konci filmu Vám dobře nebude. Tak lehký úsměv a hurá do lesa, hrát pexesa :))

plakát

Spider-Man: Bez domova (2021) 

90% Kino. Ultimatni Spidermani vs ještě ultimátnější záporáci, kterému kraluji Dr. Octavius, lahůdkový Goblin a velmi nabitý Electro. To vše pod patronátem čaroděje Strange. Moje srdce zaplesalo, že i pavouci muž má kule.

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

456% Velmi krasna psychologicka sonda lidi nad propasti i primo v pekle. Velmi hezky vymyslene i odprezentovane.

plakát

Rytíři spravedlnosti (2020) 

100% Nejlepsi vanocni film od dob S certy nejsou zerty. Protoze v tomhle nadcasovem bijaku nejsou zerty s nabusenym Mikkelsenem. Perfektni herecke vykony, bravurni hudba a skvela atmosfera.

plakát

Král (2019) 

95% Navrat do stredoveku se vsim vsudy. Tleskam usima vsem zucastnenym na tehle valce. Predevsim vsak te perfektni atmosfere a realiim. Bravo.

plakát

Není čas zemřít (2021) 

1007% ze 100 Pratele nezlobte se na me ale tenhle Bond mel a ma Koule. Ja Dekuji. Bond poprve a naposledy na kolenou. Vytecna prace, ktera me chytla za srdicko. Rodina je vsechno.

plakát

Duna (2021) 

107% Absolutní Raketa, která boří mýty. Nepopsatelně opojný zážitek. Denis na piedestal. Měním topku filmů a režisérů bez slitování tak jako tento snímek nemá slitování s námi diváky. Top7