Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (434)

plakát

Fotři jsou lotři (2010) 

65% Nejslabší z filmu o rodině Jebalových. Ale i tak jsem se pobavil - De Niro a Hoffman mě dokáží vždycky spolehlivě rozesmát. Je škoda slabšího scénáře, herci se neměli o co opřít.

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

60% Kino. Pořád tomu nerozumím - jak mohou tak skvělý námět, tak režiséři zmrvit. Proč to nedají natočit Shane Blackovi. Je mi jasné, že u takových filmů je příběh vždycky tupý. Kdyby aspoň pořádně využily akční hvězdy let minulých. Neskutečně promhraná šance na nejlepší akční filmy všech dob, škoda. Palec nahoru však zaslouží hlavně Mel Gibson a nestárnoucí Sylvester Stallone.

plakát

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil (2014) 

65% Kino. Stylizace stejná jako geniální jednička. Bohužel to však nemá ty koule jedničky. Scénář slaboučký, herecky je to taky bídnější, dialogy nic moc, příběh slabý odvar. Ovšem celý film si pro sebe krade nádherná a démonická Eva Green.

plakát

Želvy Ninja (2014) 

60% Kino. Vzpomínka na mládí, kdy byly Želvy Ninja moji oblíbení hrdinové. Můj nejoblíbenější Donatello je tady v tom filmu slabší kousek a proto jde moje hodnocení níž. Jinak digitální akce není špatná ovšem Megan Fox ta je špatná hodně. Jsem zvědav na dvojku, na Kranga s Bobem a Rocsteadym.

plakát

Black Mass: Špinavá hra (2015) 

60% Celému snímku vládne po dlouhé době uhrančivý Johnny Depp, kterého opravdu nesnášíte. Jinak příběh a forma trošku pokulhávají. Jediné co si z filmy opravdu pamatuji jsou temné dialogové scény ďábelského Whiteyho.

plakát

Takoví normální zabijáci (1994) 

60% Opravdu hnusný a extrémně násilný film, který si mě bohužel nezískal. Líbil se mi šílený Harrelson, ujetý Downey a opravdu skvělý Tommy Lee Jones. Příběh je velmi jednoduchý, forma je hodně barevná a mozaikovitá. Čekal jsem, že se pobavím víc, škoda.

plakát

Jeho fotr, to je lotr! (2004) 

85% De Niro, Hoffman si mě naprosto podmanily v této Americké rodinné show. Nemám důvod jakkoliv hanit tuto komediální výpravu za Jebalovými. Děkuji Amíkům, že existují i lepší komedie.

plakát

Fotr je lotr (2000) 

90% Moje takové guilty pleasure. Bena Stillera normálně moc nemusím, ale tento vtipný příběh s naprosto jedinečným Robertem De Nirem je pro mě lahůdkou, kterou už jsem viděl několikrát. Každé shlédnutí mě vždy pobaví na 100%. Americké komedie většinou moc nemusím ale Jebalové jsou pro mě nejlepší.

plakát

Rambo: První krev (1982) 

80% Mladý, tvrdý, drsný a s vynikající atmosférou natočený John Rambo. Královsky se taky vyvedl záporák, kterého nemáte rádi od první scény - slizoun k pokoukání. Poměrně dobře zvolená hudba pěkně film doplňuje.

plakát

Pravdivá romance (1993) 

80% Geniální mafiánská, siciliánská scéna s skvělým Hopperem a Walkenem, Taky byla hezky brutální konfrontace mezi zvířecím Gandofinim a krásnou Arquettou. Herecké obsazení je lahůdkové. Slater je ve své roli opravdu přesvědčivý. Scénář je typicky tarantinovský. Kdyby film natočil sám Quentin tak má jistě film na mě ještě lepší dopad. I tak to však byla hezká mafiánská freska.