Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

100% Neskutečná jízda. Bryan Cranston, Bob Odenkirk, scénáristi, režiséři a vůbec všichni kdo se podíleli na tomto skvostu si zaslouží metál. Klaním se a čučím s otevřenou pusou.

Kancl

Kancl (2001)

100% Ricky je génius...jeho humor na samotné propasti trapnosti mě vždy spolehlivě dostane. Nejvtipnější seriál.

Fargo

Fargo (2014)

Už kultovní. 1.Série 100% Naprosto mě odrovnala, Lorne Malvo je bezkonkurenčně jedna z nejlepších napsaných a zahraných postav v podání naprosto úchvatného Billyho Boba Thorntona, když mu ještě k tomu skvěle přihrává taktéž výtečný Bilbo Pytlík není možné jinak než 5*. Atmosféra, scénář, dialogy, akční sekvence vše je jako vybroušený diamant - takže šup do Topky. 2.Série 90% Není tak dokonalá jako první ale opět zde hrají prim herecké výkony, stylová doba a výprava, výborné dialogy a extrémně stylové vraždění lidí. Doporučuji všem seriáloholikům.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

100% Rimmer, Lister, Koucour a Kryťák jsou bezpochyby nejkrutější kacíří vesmíru. Chvíli trvá než se s nimi divák sžije, ale jakmile jim přijde na chuť čeká ho smršť nejlepších hlášek a parody-sitaucí u kterých hrozí v důsledku přilíšného smíchu únik moči.

Sherlock

Sherlock (2010)

100% Po 1. sérii - Naprosto odzbrojující způsob ztvárnění legendárních postav. Skvělé výkony hlavních představitelů, které náramně doplňuje výborná atmosféra novodobého Londýna a originální kamerové ,,vychytávky´´. Největší devízou jsou zde však vynikající dialogy, chytrý scénář a výborný typicky černý anglický humor. 100% Pro sérii druhou, která mě uzemnila ještě více než první.

Česká soda

Česká soda (1993)

100% Soda. Čtvrtníček. Zeman: A moje poslední slovo. Vy, pane ministerský předsedo, jste - kráva. Čtvrtníček: To jste nám to hezky zakončil pane Zemane. Doufám, že se příště sejdeme v lepší kondici. :-))))))))

Stranger Things

Stranger Things (2016)

90% Z tohoto skvostu smrdí na sto honů inspirace tvorbou Stephena Kinga. Je to však tak luxusně podané, atmosférické, kamarádské, hororové na druhou stranu vtipné, že je opravdu parádní pocta jak králi hororu a charakterů tak osmdesátkám. Míří do mých oblíbených bez velkých skrupulí.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

95% Tak jak jsem se tomu celá léta, při tom největším boomu, vyhýbal, tak nazrál čas a já si to celé vpálil a nemohu nesouhlasit, že tak vtipný seriál se jen tak nevidí - jsem fanda. Máloco mi tak polechtalo bránici jako úchýlný Howard, vševěd Cooper, násladlý Koothrapali a snaživý leč místy marný Leonard :+D Tvůrci a představitelé klanim se. Bravo.

MINDHUNTER: Lovci myšlenek

MINDHUNTER: Lovci myšlenek (2017)

95% Fincherovská až dokumentaristická sonda do hlav vyšetřovatelů a masových vrahů. Tenhle formát nemá moc dnes obdoby. Pročež mě neskutečně sere, že třetí série byla neschválena. Bude chybět.

Arabela

Arabela (1980)

100% Klasika. Pan Majer, RumBourák a Blekota to jsou největší bouráci pohádkové a říše lidí.