Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Obsahy (3)

Superfights

Superfights (1995)

Jack Cody (Brandon Gaines) se vždy chtěl stát superbojovníkem. Bohužel mu to nebylo souzeno, Jednou v noci, když zachránil dívku z loupežného přepadení, se stal téměř národním hrdinou, Robert Sawyer (Keith Vitali), šéf Klubu superbojovníků, zjistil, že bude potřebovat kolegu, když uviděl ve zprávách Codyho, jak zachránil dívku v nesnázích. Rozhodl se, že se Jack stane novým superbojovníkem. Ten se ale brzy dozví od dobrého přítele Budokaie z klubu, že je Sawyer zapleten v drogách a nelegálních soubojích na život a na smrt. Budokai se bude muset v takovém souboji utkat se šampionem Zvířetem. Když to Cody zjistí, spěchá příteli na pomoc.

Nový ráj

Nový ráj (1994) (TV film)

Píše se rok 2237. Pár válečných zajatců, odsouzených k životu na vzdálené opuštěné planetě, čeká peklo. Jsou tyranizováni písečnými piráty a nezbývá jim nic jiného, než si zachránit holé životy. Na planetu se dostávají dva další vězni, kteří bojují na vlastní pěst a navždy změní běh civilizace. Idealista Addams se zamiluje do krásné ženy (Lisa Bonetová) a na opuštěné planetě společně s jejím synem žijí jako rodina spokojeným životem, Addams se však musí naučit bojové umění a postavit se na odpor písečným pirátům, kteří chtějí zničit jeho nový domov a rodinu.

Sbohem Bruce Lee

Sbohem Bruce Lee (1975)

Lee Shaio Lung se přímo neuvěřitelně podobá nebohému Brucemu Leeovi. Je vynikající sportovec a mistr kung-fu. Proto mu režisér Chow a producent posledního filmu s Brucem Leem navrhnou, aby jim pomohl dokončit poslední Leeův film. Tak vznikl tento film, v kterém Lee za pomoci špičkové techniky kung-fu bojuje proti nebezpečné mafii.

Reklama