Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (88)

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

neviděl jsem zatím seriál s lepším soundtrackem. tohle je bomba!

plakát

Skins (2007) (seriál) 

dvě první série jsou jasný. to je bomba. ale pokračování s novejma charakterama nic moc. v nové partě si nejde vybrat svého oblíbence všichni jsou tak nějak divní a nesympatičtí. neni to třeba jako věčně vyjetá cassie, optimistickej chris a zevlák sid)

plakát

Štamgast (1987) 

Neni to takový jako knížky ale zase vidíte Chinaskiho jako konkrétní osobu. Kdykoliv teď budu číst cokoliv od Bukowskiho v mojí hlavě bude nasávat Rourke a ani mi to vlastně nevadí. Nejslavnějšího barového povaleče zahrál dobře. Po přečtení románu Hollywood tu jsou ještě takový ty příjemný detaily co vás potěší jako například brejle s palmama)

plakát

Vášnivý jedlík (2008) (pořad) 

opravdu zábavný pořad při kterym mám chuť na nějaký mega nezdravý jídlo. sympatickej jedlík cestuje po podnicích usa láduje se a je vidět že to dělá opravdu s láskou)

plakát

Mrtvý muž (1995) 

Who's with you?......Nobody. Genialni))

plakát

Krajní meze (1995) (seriál) 

psycho psycho psycho psycho psycho psycho psycho psycho

plakát

Pařba v Bangkoku (2011) 

bál jsem se zklamání...nedostavilo se)) je to furt to samý ale to znamená vtipný a zábavný

plakát

X-Men: První třída (2011) 

čím novější díl tím je to horší. když je tam střet usa X rusko tak to vždycky tak nějak zsmrádá a má to divnou pachuť...ale za to se mi líbilo co předvedl McAvoy)

plakát

Dogtown and Z-Boys (2001) 

dokument plný neuvěřitelných záběrů a fotek. je z toho cítí ta doba, dali do toho vše. zajímavý shlídnout po Legendách z Dogtownu a srovnat si všechny souvislosti. Prostor tady má celý tým a ne jen trio Peralta, Alva, Adams))