Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (48)

plakát

Pevné pouto (2009) 

Je to docela zajímavě a poutavě rozjeté. A tak člověk čeká, co z toho nakonec vyleze. A čekáte a čekáte a  čekáte a najednou je konec. Nebylo z toho vůbec nic...

plakát

Černé zrcadlo - Arkangel (2017) (epizoda) 

Nápad super, rozjeté to bylo super. Myslím, že potenciál toho nápadu byl ještě o kousek větší, že se to dalo ještě maličko víc "ždímat". Ale celkově spokojenost.

plakát

Černé zrcadlo - San Junipero (2016) (epizoda) 

Ze začátku strašně pomalé, zdlouhavé, nudné. Ale druhá půlka je pecka. Úžasná pecka co chytne za srdce. Velmi silné!

plakát

Černé zrcadlo - Krokodýl (2017) (epizoda) 

Strašně pochmurné, strašně strašně temné. Až zbytečně moc, bylo toho příliš.

plakát

Božena (2021) (seriál) 

Zahrané je to nádherně, skvělý zážitek. Kostýmy, kulisy, výprava - skvělé, skvělé. Užil jsem si nahlédnutí do zajímavé kapitoly naší historie. Božena mi byla někdy strašně protivná (nevděk, totální sobectví, ...), jindy jsem jí zase držel palce. Chvílemi trochu zdlouhavé, roztahané. Ale moje největší výhrada je: je tam strašně málo literatury. Myslel jsem, že to bude seriál o slavné spisovatelce... Ale divák se o Boženě dozvěděl velké množství všemožných detailů, ale o jejím díle v podstatě nic. Mnoho lidí jí tam lichotilo, jaká je dobrá spisovatelka, ale to spisování bylo úplně neviditelné, hodně mi chybělo více jejího díla.

plakát

Černé zrcadlo - Nenávist národa (2016) (epizoda) 

Základní nápad, ten základní rámec - ano. Dobré, aktuální téma, zajímavé. Ale to konkrétní provedení je strašně strašně hloupé. Trpěl jsem jak zvíře nad hloupostí všech postav, kterou jim bohužel scénárista musel vnutit, aby mohl dotlačit děj tam, kam chtěl... To opravdu nikoho nenapadlo to nejjednodušší řešení? - kombinéza, maska, skafandr, ... zabalit hlavu do kabátu, ... ach jo, to bolelo. :-(

plakát

Blízká setkání třetího druhu (1977) odpad!

Strašné zklamání, strašlivá ztráta času. Chytré sci-fi mám moc rád, na tenhle film jsem se dlouho těšil... Ale ten film nemá nic, vůbec nic. Děj je hloupý, všichni (včetně mimozemšťanů) se chovají úplně nelogicky, nic nedává vnitřní smysl. Dvě hodiny trpíte jak zvíře skrze nesmyslný děj, nuda k ukousání... a na konci přijde úplně pitomé nudné... To se ani nedá nazvat "finále"... Prostě to jen skončí. Spielberga mám rád, ale tenhle film už dnes prostě nefunguje (a myslím, že na mě by asi nefungoval ani nikdy dřív)

plakát

Circle: Uzavřený kruh (2017) 

Moc dobré mi to připadalo, ale pak najednou byl ten konec příliš rychle utnutý...