Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Obsahy (55)

Strike One

Strike One (2014)

Juan Garcia, chlapec na prahu dospělosti, žijící ve čtvrti řízené gangem, je neprávem obviněn ze zločinu, který nespáchal. Jeho strýc, Manny Garcia, dříve příslušník gangu, nyní filmová hvězda, dává ve snaze zachránit Juana v sázku svůj život. S vědomím, že soudní systém je zkorumpovaný se Angie, Juanova starší sestra, snaží pomoci obhájci Alanu Hartfordovi. Alan vede boj proti soudnímu systému, který přehlíží ty, jež se narodili na "špatné straně ulice".

Segundo origen

Segundo origen (2015)

Dvacetiletá Alba a desetiletý Dídac jsou jediní přeživší obrovské katastrofy, která zpustošila planetu. Jejich přežití znamená nový začátek pro lidstvo.

Bunker of the Dead

Bunker of the Dead (2015)

V malebném bavorském městě Oberammergau se dva přátelé (Markus a Thomas) snaží podle pokynů nalezených ve starém židovském deníku získat přístup do podzemní vojenské základny z druhé světové války s krycím jménem CERUSIT.

We Are Family

We Are Family (2017)

Šest cizinců (z různých prostředí, kultur a ekonomických vrstev) navštěvuje tajemný dům - každý z jiného důvodu. Myslí, že jeden se druhým nemají nic společného. Brzy ale zjistí, že jsou ve skutečnosti sourozenci. Jejich otec zemřel a ve své poslední vůli uvedl, že si rovnoměrně rozdělí milióny, pokud spolu stráví příštích 24 hodin.

After

After (2014)

Příběh se odehrává v zimě roku 2002 na severu státu New York. After vypráví o rodině střední třídy, potýkající se s finančními důsledky selhání rodinného podniku a s řadou mezigeneračních konfliktů. Křehká rovnováha je ohrožena pečlivě skrytým tajemstvím, které v případě odhalení změní jejich životy navždy. Studie popírání, klamu a sebeklamu. After ukazuje, jak daleko jsme schopni zajít, abychom ochránili ty, které milujeme.

Záložní jednotka

Záložní jednotka (2015)

Během americké občanské války je skupina 274 dospívajících kadetů, cvičených ve vojenském institutu a dosud držených mimo bitevní pole, povolána k obraně Shenandoah Valley (obilnice jihu), kde musí čelit hrůzám dospělého světa.

Tulia

Tulia (2018)

V texaském městě Tulia se advokát Berry pouští do boje za práva skupinky černochů, kteří jsou neprávem odsouzeni za zapojení do distribuce drog.

Crazy Fat Ethel

Crazy Fat Ethel (2016)

Po letech v ústavu pro duševně choré jde Ethel bydlet ke své tetě. Mnoho lidí, včetně vrchní sestry ústavu nebo místního detektiva, je přesvědčeno, že nechat Ethel opustit ústav byla obrovská chyba.

Ghostline

Ghostline (2015)

Život Tylera a Chelsea se děsivě a nepředvídatelně mění ve chvíli, kdy začnou přijímat hrozivé telefonní hovory se zdánlivě narušenou ženou. Ta trvá na tom, že Tyler je její bývalý přítel...

Blackline: The Beirut Contract

Blackline: The Beirut Contract (2020)

Tři vojáci jsou najímáni prostřednictvím soukromé vojenské společnosti na dobře placené zakázky. Tentokrát mají zachránit muže zajatého v Bejrútu (Libanon).

Let the Lion Roar

Let the Lion Roar (2014)

Odhalte jeden z největších a nejtemnějších podvodů naší doby - spiknutí s cílem zakrýt skutečnou tvář církve.

And the Oscar Goes To...

And the Oscar Goes To... (2014) (TV film)

"A vítězem se stává..." Publikum řve vzrušením! Zábavný dokument, který se zabývá historií Academy Awards. Obsahuje mnoho záběrů z předávání Oscarů a spoustu rozhovorů s jejich vítězi.

The Better Angels

The Better Angels (2014)

Příběh o dětství Abrahama Lincolna v drsné divočině Indiany. O tragédii, která ho poznamenala na celý život. A o dvou ženách, které ho dovedly k nesmrtelnosti.

Loves Her Gun

Loves Her Gun (2013)

Romantický příběh mladé ženy, která uprchne před newyorským násilím do klidného prostředí Texasu. Jakmile se usadí v Austinu, v místní společnosti se ale objevuje pistole, a některé z jejích obav se vrací a začínají ji pronásledovat.

My Dead Boyfriend

My Dead Boyfriend (2016)

Žena začíná zjišťovat, kdo je její líný manžel poté, co ho najde doma mrtvého.

Kowel's Voice

Kowel's Voice (2015)

Příběh dvou židovských dívek, které se snaží přežít v polském městečku Kowel během holocaustu.

'79 Parts

'79 Parts (2016)

Film sleduje příběh studenta práv, který chce co nejrychleji splatit svůj dluh a půjčuje si peníze od nesprávných lidí. Aby své dluhy smazal, musí se oženit s cizí italskou dívkou.

Lazarus: Apocalypse

Lazarus: Apocalypse (2014)

Skupina studentů medicíny objeví způsob, jak přivést mrtvé zpět k životu.

Reklama