Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (20)

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Vizuálně dokonalé, scénář slabší, místy přímočarý, ale s nádherným zakončením. Respekt JJ Abramsovi, že se mu ságu Skywalkerů podařilo zakončit i přes tu neplechu, kterou nadělal Rian Johnson. Líbilo se mi to a za mne je tento díl nejlepší z celé poslední trilogie. Děkuji.

plakát

Jsi taky člověk? (2018) (seriál) 

Nemám slov. Bavilo od začátku do samého konce. Naprosto skvělý seriál po dlouhé době.

plakát

Gakuen mokuširoku: High School of the Dead (2010) (seriál) 

Viděno po 3. Stále jedno z nejlepších anime, co jsem viděl. Stále čekám a věřím, že se pokračování dočkám. Post-apokalyptická atmosféra se zombie, spousta akce, ecchi, vtipu, drama. Bylo to také jedno z mých prvních anime.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

A jsme zase zpátky před dávnými časy v předaleké galaxii daleko, daleko odsud... Tak to je fantastický comeback, nejlepší, co snad mohl někdo udělat. Kouzlo Hvězdných Válek je zpátky.

plakát

Galactik Football (2006) (seriál) 

Fotbal mě zrovna nebaví, to raději hokej, ale tohle je prostě dětství. Jako malý jsem to žral na Jetixu. Go Snow Go!

plakát

Gaksital (2012) (seriál) 

Zprvu jsem hledal nějaký mix žánrů akce, romance, drama, maskovaní hrdinové a nějaký hlavní cute couple jak třeba v City Hunteru. Romantiky se zas tolik nedostalo imo, ale akce a rozhodně drama či tragédie byl plný seriál. Nebyl jsem si jistý, zda tomu po prvním díle dám šanci a dokopu se k puštění dalšího dílu, ale nelituji toho, že jsem hned v tomto seriálu pokračoval. Příběh mě táhnul stále dopředu, velice napínavé a hlavně plné emocionálních a WTF momentů, zvratů či psychologických scén. Hlavní herecké obsazení se mi velmi líbilo, herce Joo Wona jsem viděl poprvé a jako herce jsem si jej oblíbil. Myslel jsem, že sledovat 28-mi dílný seriál snad ani nedám, ale do tohoto kousku jsem se prostě ponořil a velice se mi líbil OST, ten byl velmi hezký, a který si určitě po čase zase někdy pustím.

plakát

Tajemná zahrada (2010) (seriál) 

Nějakou dobu jsem nad seriálem uvažoval, zda se do něj vůbec pustit. Po prvním díle jsem byl chvílemi nejistý, ale po druhém jakoby to šlo už samo a pokračoval jsem. Super herci (Bin Hyeon, Jong-suk Lee, Sang-hyun Yoon), i vedlejší obsazení bylo dobré, postavy které mě bavily, oblíbil jsem si je, naopak i postavy/a, které mi lezly na nervy. Zajímavý příběh se zvraty, který mě táhnul dopředu a nutil mě se dívat dál a dál. Nádherný povedený soundtrack. Hezký a nápaditý seriál, kde je drama, romance, i humor a špetka fantasy, která je pro příběh klíčová. Btw.: Ta tepláková souprava je OP

plakát

Dakteo yibangin (2014) (seriál) 

Začal jsem se na to dívat kvůli herci Lee Jong Suk (V I hear your voice byl skvělý), první a druhý díl jsem si nebyl jistý, jestli pokračovat. Ale nakonec seriál mě celou dobu táhnul dopředu a opravdu mě bavil. Někde tak za půlkou to nemuselo být tak natažený, ale nevadilo mi to a byla to skvělá podívaná, super herci, hezký soundtrack, zajímavý seriál.

plakát

Sarangbi (2012) (seriál) 

Nejkrásnější romantická jihokorejská dorama s hezkým poutavým příběhem, krásnou hudbou, prostředím a se skvělými herci. Seriál jsem měl do chvíle shlédnutý a opravdu jsem si jej užil.

plakát

Romeo × Juliet (2007) (seriál) 

Nejslavnější tragický příběh o lásce v podobě anime od japonských scénaristů? Proč ne. Příběh o osudovém setkání, o složité lásce a o vztahu mezi rody. Krásné romantické fantasy, tragické drama za doprovodu tak báječné hudby, opening jsem si oblíbil, jak jp tak eng verzi. Hezká kresba. Jinak napětí, pořádné drama, každý díl nutí se koukat dál. Konec mě teda dostal a naštval. I tak dávám 10/10. Bavil jsem se.