Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Obsahy (5)

Iron Sky: The Coming Race

Iron Sky: The Coming Race (2019)

Před dvaceti lety byla Země zničena nukleární apokalypsou. To, co zbylo z lidstva, se ukrývá na Měsíci - který se ale rozpadá úplně stejně. Jedinou nadějí lidstva je vyslat malý tým do středu Země a získat mýtický svatý grál. Vše, co jim stojí v cestě, je starověká rasa ještěrovitých humanoidů a armáda dinosaurů.

Bez úniku

Bez úniku (2014)

Pětičlenný gang ukradne přes sto miliónů dolarů z kasina Luxor v Las Vegas. Čtyři z pěti členů gangu jsou zadrženi a uvězněni. O deset let později se jim podaří uniknout z vězení s maximální ostrahou. Pátý se zatím stal šerifem v malém zapadlém městečku v Kalifornii a za svou minulostí udělal tlustou čáru. Čeká ho ovšem nemilá konfrontace s členy bývalého gangu, kteří si přišli pro svůj podíl.

Cesta

Cesta (2014)

Děj se odehrá v blízké budoucnosti, kdy už svět jako takový trošku přestává zvládat všechen ten civilizační nepořádek a každý kope sám za sebe. Drsňák Eric v tom má jasno a kašle na všechno, na všechny i na svou minulost. Jediné, co mu zbylo, je auto. Když mu ho ale parta zlodějů ukradne, rozhodne se je v australské pustině vypátrat a zlikvidovat. Překvapivě na to však nebude sám. Pomůže mu totiž Reynolds, trochu naivní a ne zrovna inteligentní člen onoho gangu, kterého parťáci nechali ve štychu.

Lovec stínů 4

Lovec stínů 4 (1996)

Africké planiny 3000 let před našim letopočtem. Primitivní kmeny nadšeně vítají příchod mimozemšťanů, kteří přicházejí jednou za sto let pro zázračný elixír. Velká euforie se ovšem mění v apokalypsu, kdy znenadání nastane obrovská exploze.
Los Angeles, současnost. Archeologové a manželé Corinnie a Michael kvůli penězům pro nemocného syna odjíždějí do Afriky. Podaří se jim najít podivnou nádobku s hieroglyfy, které odfaxují Mortonovi k dešifrování. V tom okamžiku zaútočí na nic netušící manžele vesmírný koráb pilotovaný Androidem. Jak se zdá, má rovněž velký zájem o tuto zvláštní a tajemnou věc.

Replikátor

Replikátor (1994)

Nacházíme se v první polovině 21. století. Ozónová vrstva je zničena a lidé jsou nuceni žít v uzavřených prostorách. Skupina vědců proto hledá možnost, jak zdokonalit lidský organismus, aby lidé mohli na Zemi opět žít. Proto jsou prováděny experimenty s klonováním - vytváření identických dvojníků - tzv. replikátorů. Výsledků se však zmocní syndikát, snažící se získat nadvládu nad světem, proti kterému stojí osamocený policista, kterému zpočátku nikdo nevěří.

Reklama